Deeltijd PhD in Klinische Psychologie

Top Deeltijd PhD Programma's in Klinische Psychologie 2018/2019

Klinische Psychologie

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Klinische psychologie integreert klinische kennis en theorie om te begrijpen en te verlichten psychologische dysfunctie en nood. Studenten die deze opleiding te volgen kunnen worden voorbereid op een carrière in een verscheidenheid van counseling en medische instellingen.

Deeltijd Doctoraats Opleiding in Klinische Psychologie

Lees meer

Ph.D in de klinische psychologie (rosemead School of Psychology)

Biola University
Campus Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Normaal gesproken, vier jaar van ingezetenschap zijn verplicht, tenzij de overdracht van het krediet wordt gebracht en geavanceerde status toegekend. Terwijl het doctoraat is niet alleen toegekend en de voltooiing van de vermelde werk natuurlijk, zijn er basiseenheid eisen voor de graad (133 semester uur). [+]

Ph.D in de klinische psychologie (Rosemead School of Psychology)

Normaal gesproken, vier jaar van ingezetenschap zijn verplicht, tenzij de overdracht van het krediet wordt gebracht en geavanceerde status toegekend. Terwijl het doctoraat is niet alleen toegekend en de voltooiing van de vermelde werk natuurlijk, zijn er basiseenheid eisen voor de graad (133 semester uur). Elke student heeft een faculteit adviseur die helpt bij de planning van elk semester schema van cursussen en houdt toezicht op de voortgang van de student in het programma.

Psychologie: Psy.D. studenten moeten een minimum van 76 uur semester van de psychologie te voltooien. Deze 76 eenheden moeten omvatten 46 vereiste psychologie eenheden, 18 eenheden van practicum en 12 eenheden van electieve psychologie cursussen. Studenten kunnen van toepassing tot 6 eenheden van de graduate cursussen van de School van de Interculturele Studies in de richting van het totale psychologie uren eis.... [-]