Deeltijd Doctoraats Opleiding in Klinische Psychologie in de Verenigde California Verenigde Staten

Beste Deeltijd Doctoraat Studies in Klinische Psychologie in de Verenigde California Verenigde Staten 2018

Klinische Psychologie

De PhD kan variĆ«ren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Studenten die studeren klinische psychologie kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een bepaalde concentratie. Sommige van de gemeenschappelijke ruimtes voor specialisatie klinische neuropsychologie, traumatische stress, middelenmisbruik counseling, de eerstelijns gezondheidszorg psychologie, kinderen en adolescenten psychologie, en geavanceerde psychotherapie.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Deeltijd Doctoraats Opleiding in Klinische Psychologie in de Verenigde California in de Verenigde Staten

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here