PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Koreaans 2021

 

Experts in een vak kunnen gepromoveerd zijn. Deze graden zijn de topkwalificatie in een academisch vak en omvatten gespecialiseerde klassen en onderzoek gericht op publicatie. Afgestudeerden moeten bereid zijn om substantiële bijdragen te leveren aan een discipline.

Wat is een doctoraat in het Koreaans? Deze graad omvat een gedetailleerde studie van de Koreaanse taal. De meeste doctoraatsstudenten in dit vakgebied lezen en spreken al Koreaans en zijn mogelijk geëngageerd in culturele, literaire of taalkundige studies bij het volgen van hun bachelor- of masteropleiding. Studies op doctoraalniveau bestaan ​​meestal uit geavanceerde sociolinguïstische analyse van gebruik of vertaling van teksten.

Uitgebreide studies in het Koreaans stimuleren studenten om vaardigheden te ontwikkelen die van toepassing zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Studenten verwerven expertise in communicatie, vertalen tussen talen en methodisch denken, waardoor ze kunnen bijdragen aan internationale gesprekken over culturele en geopolitieke kwesties.

De prijs van een doctoraat varieert op basis van de tijd die nodig is om het diploma te behalen en de universiteit die een student bijwoont. Het is een goed idee om de gemiddelde studieduur op te zoeken en de totale kosten van het lesgeld te berekenen bij het vergelijken van scholen. Financiering kan beschikbaar zijn via afdelings- of externe bronnen die geavanceerde studies in deze taal ondersteunen.

Veel beroepen staan ​​open voor taalexperts met een PhD in het Koreaans. Of afgestudeerden in Korea werken of met Koreaanse bedrijven of vertegenwoordigers elders, er is vraag naar deskundige vertalers die in staat zijn om technische en andere gespecialiseerde woordenschat op te nemen. Graadhouders kunnen ook werk vinden in diplomatie of overheidsinstellingen als tolken die gesproken en geschreven Koreaans vertalen. Veel afgestudeerden geven les als professoren aan universiteiten of andere scholen.

PhD-programma's in het Koreaans zijn beschikbaar over de hele wereld en online. Studenten moeten hun opties afwegen en bepalen welke universiteit de beste keuze is om een ​​hogere opleiding te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Koreaans Filter

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Japanse en Koreaanse studies

SOAS University of London
Master
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De afdeling is in staat om MPhil- en PhD-graden te begeleiden door onderzoek en scriptie in een breed scala van culturele en taalkundige onderwerpen. Voorgenomen onderzoeksstu ...

Lees meer