PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraten in de Verenigde Rijeka in Kroatië 2019

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Kroatië is een land waar 40% van de burgers, variërend tussen de 18 en 35 jaar hebben hoger onderwijs genoten opleiding. Het land heeft het leven student verbeterd in deze universiteiten met een verdwenen levensstandaard in deze universiteiten vooral voor zowel de lokale en zelfs internationale studenten.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Rijeka in Kroatië

gevonden resultaten Filter

Postdoctorale doctoraatsstudie in economie en bedrijfseconomie

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Central and South-Eastern European. Netwerk (CESEENET) en Europese Doctoraatsvereniging in Management en Bedrijfskunde (EDAMBA).

PhD in Computer Science

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 5 - 10 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka +1 more

De voorgestelde postdoctorale studie op het gebied van Technische Wetenschappen, op het gebied van Computerwetenschappen, heeft tot doel Masters of Computer Science afgestudeerd aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen, en andere gerelateerde instellingen in Kroatië en in het buitenland, de mogelijkheid om het onderwijs voort te zetten en verder wetenschappelijke training om hoogopgeleide professionals in het gerelateerde vakgebied te bereiken.

PhD in elektrotechniek

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd 5 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka

Postdoctorale universitaire (doctorale) studieprogramma's accepteren kandidaten met de volgende graden: Graduate Engineer, Master of Engineering of Master of Engineering Sciences (op het gebied van elektrotechniek).

PhD in Werktuigbouwkunde, Marinearchitectuur, Basisingenieurswetenschappen en Interdisciplinaire Ingenieurswetenschappen

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 5 - 10 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka +1 more

Door cursussen te kiezen onder begeleiding van zijn of haar leidinggevende, kan elke student het programma aanpassen aan zijn of haar onderzoeksinteresses.