PHDSTUDIES.NL

Top Doctors of Philosophy in Kroatië 2019

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Door Academische Programma van Kroatië International, student uit verschillende delen van de wereld te verkrijgen opmerkelijke leerervaring. Steden van het land bieden een perfecte locatie om leerlingen die willen diplomatie, vrede en conflict studies, internationaal ondernemen en internationale betrekkingen te bestuderen.

Doctors of Philosophy in Kroatië

gevonden resultaten Filter

Postdoctorale doctoraatsstudie in economie en bedrijfseconomie

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Central and South-Eastern European. Netwerk (CESEENET) en Europese Doctoraatsvereniging in Management en Bedrijfskunde (EDAMBA).

PhD in Computer Science

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 5 - 10 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka +1 more

De voorgestelde postdoctorale studie op het gebied van Technische Wetenschappen, op het gebied van Computerwetenschappen, heeft tot doel Masters of Computer Science afgestudeerd aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen, en andere gerelateerde instellingen in Kroatië en in het buitenland, de mogelijkheid om het onderwijs voort te zetten en verder wetenschappelijke training om hoogopgeleide professionals in het gerelateerde vakgebied te bereiken.

PhD in elektrotechniek

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd 5 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka

Postdoctorale universitaire (doctorale) studieprogramma's accepteren kandidaten met de volgende graden: Graduate Engineer, Master of Engineering of Master of Engineering Sciences (op het gebied van elektrotechniek).

PhD in Werktuigbouwkunde, Marinearchitectuur, Basisingenieurswetenschappen en Interdisciplinaire Ingenieurswetenschappen

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 5 - 10 jaren Oktober 2019 Kroatië Rijeka +1 more

Door cursussen te kiezen onder begeleiding van zijn of haar leidinggevende, kan elke student het programma aanpassen aan zijn of haar onderzoeksinteresses.

Phd in ondernemerschap en innovativiteit

University of Osijek Faculty of Economics
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Kroatië Osijek

Starten van de internationale interuniversitaire interdisciplinaire postdoctorale (doctoraal) onderzoek ONDERNEMERSCHAP en het innovatievermogen werd gestimuleerd door de noodzaak voor de oprichting van concurrerende kennis die nodig is voor de versterking van het pro-actief en innoverend vermogen van het individu en de samenleving bij het omgaan met veranderingen en het beheren van veranderingen.