PHDSTUDIES

Afstandsonderwijs Doctoraatsopleidingen in Kunststudies 2020/2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Programma's in de Kunsten of Geesteswetenschappen variƫren van filosofie tot Engels, vocale prestaties tot instrumentale uitvoering, en zelfs culinaire kunsten of mode. De rode draad die de kunstenprogramma's met elkaar verbindt, is dat ze allemaal gaan over creatief leren.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiƫnt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs PhD Opleiding in Kunststudies

2 Resultaten in Kunststudies, Afstandsonderwijs Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Art History

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Italiaans
Online

De kunstgeschiedenis bestudeert de oorsprong van kunst van de eerste rotsschilderingen tot de experimentele kunst van vandaag. Een proefschrift in deze partkicvolare versantem ...

Lees meer

Phd kunst

Asia e University
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus
Online

Het PhD Arts programma biedt interdisciplinaire cursussen in de geschiedenis, filosofie, Recht, Economie, Gender Studies, Politicologie, Sociologie, Media Studies and Environm ...

Lees meer