PHDSTUDIES

Afstandsonderwijs Doctoraatsprogramma's in Kunsten 2020/2021

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Studenten die deelnemen aan een programma van kunststudies leren over verschillende aspecten van allerlei soorten kunst media, en ze krijgen ook de mogelijkheid om hun eigen creativiteit uit te breiden in gebieden zoals beeldende kunst, muziek en theater.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Doctoraats Programma in Kunsten

2 Resultaten in Kunsten, Afstandsonderwijs Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Art History

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Italiaans
Online

De kunstgeschiedenis bestudeert de oorsprong van kunst van de eerste rotsschilderingen tot de experimentele kunst van vandaag. Een proefschrift in deze partkicvolare versantem ...

Lees meer

Phd kunst

Asia e University
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus
Online

Het PhD Arts programma biedt interdisciplinaire cursussen in de geschiedenis, filosofie, Recht, Economie, Gender Studies, Politicologie, Sociologie, Media Studies and Environm ...

Lees meer