PHDSTUDIES

5 Doctors of Philosophy in Kust- en Zeemanagement 2021

Het behalen van een doctoraat is een doel van veel studenten die zich willen onderscheiden als experts in een branche. Afgestudeerden kunnen over het algemeen een lonende carrière vinden na hun afstuderen.

Wat is een PhD in Coastal and Marine Management? Dit gespecialiseerde doctoraatsprogramma heeft een sterke focus op het gebied van mariene studies en aquatics en hoe ze van toepassing zijn in een praktische setting. In dit programma kan van promovendi worden verwacht dat zij cursussen zoals lucht-zee-interactie, geavanceerde vloeistofmechanica, ocean wave-dynamica en kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden bestuderen. In aanvulling op deze cursussen, kunnen studenten ook worden verplicht om een ​​uitgebreid examen af ​​te leggen en uitgebreid veldonderzoek te doen, dat ze zullen presenteren aan een commissie als onderdeel van een proefschriftverdediging.

Na hun afstuderen moeten mensen met een doctoraat in Kust- en Zeebeheer zeer bekwaam zijn in het duurzaam gebruiken van mariene hulpbronnen, samen met uitstekende onderzoeks- en analytisch denkende vaardigheden. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig bij het werken, maar ook bij het dienen van de gemeenschap.

Sommige factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn onder meer of studenten full-time willen studeren en waar hun school van keuze zich bevindt. Studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met scholen voor meer informatie.

Er zijn verschillende carrièrekeuzes te wachten op degenen die met goed gevolg een doctoraat in kust- en scheepsbeheer hebben afgemaakt. Veel afgestudeerden willen mogelijk werken aan het verbeteren van de atmosferische omstandigheden op het land door te werken in het veld en onderzoek te doen als wetenschapper. Anderen kunnen mogelijk werk vinden als senior scheepsingenieur, gericht op milieuduurzaamheid gerelateerd aan de hydrologische cyclus. Er zijn ook banen beschikbaar op hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor diegenen die een docent of professor willen zijn over een specifiek onderwerp.

Met online PhD-programma's op scholen over de hele wereld moeten studenten iets kunnen vinden dat bij hen past. Online leeromgevingen zijn geweldig voor degenen die misschien niet gedijen in een traditioneel klaslokaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Kust- en Zeemanagement Filter

PhD in Marine Environmental Science

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

De Ph.D. programma tracht studenten op te leiden in origineel onderzoek in Marine Environmental Science en het onafhankelijke en innovatieve denken te cultiveren dat essentiee ...

Lees meer

PhD in aquatische gezondheid

University of Johannesburg
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het doel van de Ph.D. in Aquatic Health is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis te bieden van geavanceerde toepasselijke theorie op het ge ...

Lees meer

Officiële doctoraatsopleiding doen * Sea mariene wetenschappen, techniek en management

Universidade da Coruña
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Spaans
Campus

Het doel van het PhD-programma is om de beste professionals en onderzoekers op het gebied van Wetenschap, Technologie en Management van de Zee in verschillende economische en ...

Lees meer

Ph.D. in Marine Science (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
PhD
<
Voltijds
<
30&nbsp;-&nbsp;42 maanden
Engels
Campus

Het Marine Science (MarS) -programma maakt gebruik van KAUST's locatie aan de Rode Zee, een levend laboratorium met een groot potentieel voor opwindende wetenschap. Het progra ...

Lees meer

Marine Science Graduate Degree Program

University of California Santa Barbara
PhD
sep 2021
Engels

Marine Science is een vakgebied dat vele traditionele disciplines omvat, waaronder biologie, geologie, scheikunde, natuurkunde en techniek.

Lees meer