Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste PhD Programma's in Landschapsarchitectuur 2019/2020

Een doctoraat wordt ook een doctoraat of Doctor of Philosophy genoemd. Het kan het hoogtepunt zijn van vele jaren hoger onderwijs en wordt uitgereikt door een hogeschool of universiteit. Afgestudeerden hebben dan het recht om zichzelf "dokter" te noemen.

Wat is een doctoraat in de landschapsarchitectuur? Een Doctor of Philosophy in Landscape Architecture-programma biedt geavanceerde training voor mensen die zich willen richten op landschapsplanning, toepassing van ruimtelijke schaal en hardscape-ontwerp. Studenten kunnen ook kiezen voor lessen over landschapsmozaïeken, computer-mapping systemen, stedenbouw vanaf de oudheid tot heden, en infrastructurele systemen. Een proefschrift wordt meestal verwacht aan het einde van het intensief gefocuste programma.

Afgestudeerden met een doctoraat in de landschapsarchitectuur kunnen hun zakelijke carrière verbeteren als ze hun vermogen om te communiceren en tijd te beheren vergroten en een sterke werkethiek ontwikkelen. Ze hebben ook de neiging om oog te hebben voor ontwerp en zelfgestuurd te zijn, wat hen kan helpen unieke ontwerpen te maken.

De universiteitskosten kunnen fluctueren tussen universiteiten in verschillende delen van de wereld en met de duur van het gekozen programma. Toekomstige doctoraatsstudenten kunnen verschillende programma's onderzoeken en kosteninformatie opvragen bij die colleges.

Afgestudeerden met een doctoraat in de landschapsarchitectuur hebben misschien al een carrière, maar voor degenen die dat niet doen, kan er een grote verscheidenheid aan keuzes beschikbaar zijn. Voor wie op zoek is naar kansen in de zakenwereld, werken woningbouwers en ontwerpbedrijven vaak met landschapsspecialisten om landschapsproblemen op te lossen voor modelwoningen, speciaal ingerichte huizen of zelfs landverblijven. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen adjunct-docenten of universiteitsprofessors te worden. Anderen kunnen een carrière in films of televisie selecteren als site-softscape en hardscape-ontwerper. Werkgelegenheid is ook te vinden bij overheidsinstanties die mensen nodig hebben om verleidelijke gebieden rond nationale gebouwen en binnen parken te creëren.

Doctor of Philosophy in Landscape-programma's is wereldwijd te vinden. Om een ​​doctoraatsprogramma te vinden dat aan uw behoeften voldoet, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Landschapsarchitectuur

Universidade de Évora

Dit doctoraatsprogramma volgt principes die zijn gericht op de opleiding van onderzoekers met een sterke wetenschappelijke achtergrond, hooggekwalificeerd in het oplossen ... [+]

Overzicht

Dit doctoraatsprogramma volgt principes die zijn gericht op de opleiding van onderzoekers met een sterke wetenschappelijke achtergrond, hooggekwalificeerd in het oplossen van problemen, begiftigd met een hoog gevoel van wetenschappelijke integriteit, met het vermogen om te communiceren met een ondernemersgeest, met een hoge mate van autonomie en bekwaamheid van continu leren. Naast het uitvoeren van het onderzoek dat leidt tot de voorbereiding van het proefschrift (162 ECTS), moet het doctoraat 18 ECTS behalen in facultatieve curriculaire eenheden. Ze kunnen ook deelnemen aan seminars, korte cursussen en andere die interessant zijn om hun opleiding te voltooien en deel te nemen aan wetenschappelijke bijeenkomsten op het gebied van landschapskunsten en -technieken, waarin van hen wordt verwacht dat ze werk indienen. Het doel is om de vaardigheden van doctoraatsstudenten aan te moedigen en te vergroten, evenals alle vaardigheden en vaardigheden die vereist zijn voor een kandidaat voor een doctoraat. Deze zullen gedurende het hele programma worden geëvalueerd, uitmondend in de presentatie en openbare discussie van het proefschrift, dat zal worden gedaan en geëvalueerd volgens de bovengenoemde verordening voor de toekenning van het doctoraat door de Universiteit van Évora. Het doel is om het wetenschappelijk onderzoek te versterken om onderzoekers te verkrijgen met ecologische, ethische en esthetische betekenis, nauwkeurigheid en wetenschappelijke integriteit die zijn voorbereid om wetenschappelijke onderzoeksprojecten te ontwerpen, uit te voeren en te evalueren.... [-]

Portugal Évora
Oktober 2019
Portugees,Engels,Spaans
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands