$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD Opleidingen in Landschapsarchitectuur 2022

Een doctoraat wordt ook een doctoraat of Doctor of Philosophy genoemd. Het kan het hoogtepunt zijn van vele jaren hoger onderwijs en wordt uitgereikt door een hogeschool of universiteit. Afgestudeerden hebben dan het recht om zichzelf "dokter" te noemen. Wat is een doctoraat in de landschapsarchitectuur? Een Doctor of Philosophy in Landscape Architecture-programma biedt geavanceerde training voo… Meer informatie

Een doctoraat wordt ook een doctoraat of Doctor of Philosophy genoemd. Het kan het hoogtepunt zijn van vele jaren hoger onderwijs en wordt uitgereikt door een hogeschool of universiteit. Afgestudeerden hebben dan het recht om zichzelf "dokter" te noemen.

Wat is een doctoraat in de landschapsarchitectuur? Een Doctor of Philosophy in Landscape Architecture-programma biedt geavanceerde training voor mensen die zich willen richten op landschapsplanning, toepassing van ruimtelijke schaal en hardscape-ontwerp. Studenten kunnen ook kiezen voor lessen over landschapsmozaïeken, computer-mapping systemen, stedenbouw vanaf de oudheid tot heden, en infrastructurele systemen. Een proefschrift wordt meestal verwacht aan het einde van het intensief gefocuste programma.

Afgestudeerden met een doctoraat in de landschapsarchitectuur kunnen hun zakelijke carrière verbeteren als ze hun vermogen om te communiceren en tijd te beheren vergroten en een sterke werkethiek ontwikkelen. Ze hebben ook de neiging om oog te hebben voor ontwerp en zelfgestuurd te zijn, wat hen kan helpen unieke ontwerpen te maken.

De universiteitskosten kunnen fluctueren tussen universiteiten in verschillende delen van de wereld en met de duur van het gekozen programma. Toekomstige doctoraatsstudenten kunnen verschillende programma's onderzoeken en kosteninformatie opvragen bij die colleges.

Afgestudeerden met een doctoraat in de landschapsarchitectuur hebben misschien al een carrière, maar voor degenen die dat niet doen, kan er een grote verscheidenheid aan keuzes beschikbaar zijn. Voor wie op zoek is naar kansen in de zakenwereld, werken woningbouwers en ontwerpbedrijven vaak met landschapsspecialisten om landschapsproblemen op te lossen voor modelwoningen, speciaal ingerichte huizen of zelfs landverblijven. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen adjunct-docenten of universiteitsprofessors te worden. Anderen kunnen een carrière in films of televisie selecteren als site-softscape en hardscape-ontwerper. Werkgelegenheid is ook te vinden bij overheidsinstanties die mensen nodig hebben om verleidelijke gebieden rond nationale gebouwen en binnen parken te creëren.

Doctor of Philosophy in Landscape-programma's is wereldwijd te vinden. Om een ​​doctoraatsprogramma te vinden dat aan uw behoeften voldoet, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Universidade de Évora
Evora, Portugal

Dit doctoraatsprogramma volgt principes die zijn gericht op de opleiding van onderzoekers met een sterke wetenschappelijke achtergrond, hooggekwalificeerd in het oplossen van ... +

Dit doctoraatsprogramma volgt principes die zijn gericht op de opleiding van onderzoekers met een sterke wetenschappelijke achtergrond, hooggekwalificeerd in het oplossen van problemen, begiftigd met een hoog gevoel van wetenschappelijke integriteit, met het vermogen om te communiceren met een ondernemersgeest, met een hoge mate van autonomie en bekwaamheid van continu leren. -
PhD
Voltijds
8 semesters
Portugees, Engels, Spaans
okt 2022
Campus