PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Leiderschap in Zuid-Afrika

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Leiderschap is de actie van het begeleiden, aansturen en beheren van een organisatie of groep mensen. Het omvat verschillende leiderschapsstijlen en gemeenschappelijke vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en kritisch denken.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

PhD Porgramma in Leiderschap in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Leiderschap, Zuid-Afrika Filter

PhD in leiderschap in prestaties en verandering

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit is een gestructureerd onderzoeksprogramma met op onderzoek gebaseerde opdrachten en de toepassing van onderzoek in de praktijk, als basis voor de voltooiing van het proefs ...

Lees meer

PhD in persoonlijk en professioneel leiderschap

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het primaire doel van deze kwalificatie is om kandidaten een diepgaand begrip te geven van concepten en theorie├źn die de theoretische en praktische aspecten van PPL ondersteun ...

Lees meer