Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 6 PhD's in Levensmiddelentechnologie 2019

De meeste studierichtingen resulteren in een doctoraat als het hoogste niveau van academische prestaties. Na hun promotie zijn afgestudeerden een van de meest deskundige en ervaren professionals ter wereld. Voordat ze zich kunnen inschrijven, moeten ze echter meerdere programma's op lager niveau voltooien.

Wat is een doctoraat in de voedingswetenschappen? Dit vakgebied bevat elementen uit verschillende andere disciplines, waaronder scheikunde, biologie, chemische technologie, biochemie en microbiologie. Er zijn ook verschillende specialisaties op het gebied van voedingswetenschappen waaruit u kunt kiezen, zoals voedselverpakking en conservering, voedseltechnologie en voedselchemie. Studenten op dit gebied leren over het maken van nieuwe soorten voedsel, het beheren of verbeteren van de huidige soorten voedsel en hoe ze voedsel gezonder kunnen maken.

Een van de meest significante manieren waarop studenten in een PhD-programma profiteren is hun ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Deze vaardigheden openen allerlei carrièremogelijkheden en een hoger salarispotentieel. Studenten in de voedingswetenschappen ontwikkelen uitstekende onderzoeksvaardigheden, een goed begrip van de chemie en kritisch denken en evaluatievaardigheden.

De kosten van inschrijving voor een PhD in Food Science-programma variëren op basis van een aantal aspecten. Deze kunnen alles omvatten van de school en het programma dat u hebt gekozen tot het land waarin u studeert. Het is verstandig om deze factoren grondig te onderzoeken voordat u zich inschrijft.

Omdat voedsel een vitale noodzaak is voor de samenleving, zijn er verschillende carrièremogelijkheden voor diegenen die voedingswetenschappen studeren. Posities zijn beschikbaar in veel verschillende velden, elk met zijn eigen doelen. De meeste studenten kiezen ervoor om voedselwetenschappers, scheikundigen of biologen te worden om verschillende aspecten van voedselproductie en het effect ervan op het menselijk lichaam te onderzoeken en ontwikkelen.

De beste manier om met de volgende stap in je opleiding te beginnen, is door het juiste programma te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in Levensmiddelentechnologie

Dalian Polytechnic University

Twee aanbevelingsbrieven van docenten Passen DPU toelatingsexamen DPU Eersteklas Scholarship: 3,000RMB / jaar DPU Tweede-class Scholarship: 2,000RMB / ... [+]

PhD's in Levensmiddelentechnologie. Twee aanbevelingsbrieven van docenten Passen DPU toelatingsexamen DPU Eersteklas Scholarship: 3,000RMB / jaar DPU Tweede-class Scholarship: 2,000RMB / jaar DPU derde klasse Scholarship: 1,000RMB / jaar Individuele Scholarship voor Activiteiten: 500RMB / jaar [-]
China Dalian
September 2019
Chinese
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad de Sonora

Algemene doelstelling: Het aanbieden van een raamwerk van gespecialiseerde academische vorming aan afgestudeerden van biologische wetenschappen, chemisch-biologen, chemis ... [+]

Naam van het programma: doctoraat in de voedingswetenschappen DGP-code: 506628 Normale periode om af te studeren: 6 semesters Credits: 210 Diplomaconferentie: doctoraat in de voedingswetenschappen Campus waar het wordt aangeboden: Hermosillo

Beschrijving van het programmaAlgemene doelstelling

Bieden een frame van gespecialiseerde academische vorming aan afgestudeerden van Biological Sciences, Chemical-Biologists, Chemical Engineering, Agronomist en soortgelijke races, het vormen van human resources van een uitstekend niveau, met een solide voorbereiding in diverse gebieden van de wetenschap, die in staat zijn om origineel onderzoek te realiseren en onafhankelijk dat significante vooruitgang op het gebied van Food Sciences and Technology vertegenwoordigt, met een grotere nadruk op het gebied van granen en aquacultuurproducten. Geef ze ook een diepgaand en uitgebreid overzicht, zodat ze relevante problemen in hun werkgebieden kunnen identificeren en relevante kennis kunnen genereren.... [-]

Mexico Hermosillo
Augustus 2019
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Parma

PhD in Food Science ... [+]

Toelating 2019/2020

Cursusoverzicht - Parma administratief hoofdkantoor

Evolutionaire biologie en ecologie (in overeenstemming met Univ van Ferrara en Firenze)Biotechnologie en Life ScienceFysicaCiviele techniek en architectuurIndustrial EngineeringWiskunde (in overeenstemming met Univ. Van Modena e Reggio Emilia e Univ. Van Ferrara)Moleculaire geneeskundeNeurosciencePsychologieMaterials Science and Technology (in overleg met CNR en Univ of Cape Town - Zuid-Afrika)Chemische wetenschappenFood SciencefarmacologieAardwetenschappenFilosofisch-literaire, historisch-filosofische en artistieke studiesTranslationele medische en chirurgische wetenschappenDiergeneeskundeInformatie technologieën

Opleidingslijst - ander administratief hoofdkantoor (Parma in overleg)... [-]

Italië Parma
Oktober 2019
Italiaans,Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brno University of Technology

Het doel van de studie is om de balans te vinden tussen theoretische en experimentele vaardigheden en de toepassing van de algemene procedures in de chemie en voedingstec ... [+]

Chemie en technologie van voedingsmiddelen

Afkorting: DKAP_CHTP

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2019/2020

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Chemistry and Technology of Foodstuffs"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

Master in chemische technologie, voedingschemie of andere chemische specialisaties, behaald aan universitaire faculteiten, ICT Praag of landbouwuniversiteiten.

Belangrijkste leerresultaten:

De Ph.D. onderzoek en studiegerelateerd onderzoek zijn gericht op de verwerving en ontwikkeling van theoretische kennis en experimentele vaardigheden op het gebied van voedselchemie en technische processen van voedselproductie, toegepaste analytische en fysische chemie, microbiologie, biochemie en moleculaire biotechnologie. De studie is ontworpen in lijn met de ontwikkeling van voedingswetenschap en voedseltechnologieën en andere basis- en toegepaste specialisaties.... [-]

Tsjechië Brno
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Dit programma richt zich op toegepaste aspecten van geavanceerde en opkomende analytische technologieën om actuele problemen in voedselveiligheid, voeding en voedselvoorz ... [+]

PhD Voedselveiligheid en biotechnologie

Onderzoeksstrategieën

Dit programma richt zich op toegepaste aspecten van geavanceerde en opkomende analytische technologieën om actuele problemen in voedselveiligheid, voeding en voedselvoorziening aan te pakken. Het bestrijkt de hele voedselketen van boer tot bord en legt een sterke nadruk op het verband tussen verbeterde voedselveiligheid en voeding en een betere volksgezondheid.

Onderzoekssterkten

Geavanceerde en opkomende technologische en analytische platforms (biosensoren, isotopen en strips)Diervoeder- en voederveiligheidDiergezondheid en ziektediagnostiekWereldwijde voedselzekerheidVoedings- en voedingsmetabolomicsKwaliteitsmetingen voor voedsel en voedingVoedsel scheikundeVoedselveiligheidsdetectiemethodologieTraceerbaarheid van voedsel en authenticiteitImmunodiagnostiek voor detectie van voedselverontreiniging en toxineNatuurlijke verbindingen en hun gezondheidstoepassingenNieuwe en functionele voedingsmiddelenTherapeutische biomoleculenTOELATINGSEISEN... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Free University of Bozen-Bolzano

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biot ... [+]

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biotechnologie toe te passen op voedselverwerking door ze de mogelijkheid te bieden kennis over te dragen en uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën.

Beschrijving van de cursus

Het driejarige programma richt zich voornamelijk op onderzoek met betrekking tot primaire voedselproductie, -opstelling en -beheer, evenals de validatie van voedselprocessen en de toepassing van omics-technieken voor het conditioneren en karakteriseren van voedselverwerking en voedselproducten, met een bijzondere nadruk op gefermenteerd voedsel. De belangrijkste kenmerken van de Ph.D. zijn een interdisciplinaire wetenschappelijke benadering en de deelname van internationaal gerenommeerde wetenschappers aan het wetenschappelijk comité.... [-]

Italië Bozen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands