close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd PhD's in Levensmiddelentechnologie 2021 in Europa

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel. Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van e… Meer informatie

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame en veilige voedselbronnen. Inzicht voedingswetenschappen kan leiden tot belangrijke ontdekkingen voedseltechnologie alsmede de productie en het onderhoud van een gezonde voedselvoorziening.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Doctor of Philosophy Deeltijd in Levensmiddelentechnologie in Europa

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italië

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biotechno ... +

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biotechnologie toe te passen op voedselverwerking door ze de mogelijkheid te bieden kennis over te dragen en uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën. -
PhD
Voltijds
3 jaren
Engels
okt 2021
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanje

Door de globalisering van de economie en de voedselmarkt zijn technologie en voedselveiligheid een kwestie van algemeen belang, beïnvloed door tal van factoren. De effectieve ... +

Door de globalisering van de economie en de voedselmarkt zijn technologie en voedselveiligheid een kwestie van algemeen belang, beïnvloed door tal van factoren. De effectieve bescherming van het recht op voedselzekerheid vereist een alomvattende aanpak die rekening houdt met de risico's van voedsel van boer tot bord en die alle mogelijke perspectieven in overweging neemt. Bovendien houdt het op een heel bijzondere manier rekening met het toenemende belang van voedingsrisico's, gezien de verontrustende prevalentie van obesitas vandaag en vooral bij kinderen en adolescenten. -
PhD
Voltijds
3 jaren
Spaans
okt 2021
10 sep 2021
Campus
 
Queen's University Belfast
Belfast, Verenigd Koninkrijk

Dit programma richt zich op toegepaste aspecten van geavanceerde en opkomende analytische technologieën om actuele problemen in voedselveiligheid, voeding en voedselvoorzienin ... +

Dit programma richt zich op toegepaste aspecten van geavanceerde en opkomende analytische technologieën om actuele problemen in voedselveiligheid, voeding en voedselvoorziening aan te pakken. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjechië

De doctoraatsopleiding Voedselhygiëne en -verwerkingstechnologie is een academisch gericht studieprogramma, dat overeenkomt met de huidige stand en het niveau van de wetenscha ... +

De doctoraatsopleiding Voedselhygiëne en -verwerkingstechnologie is een academisch gericht studieprogramma, dat overeenkomt met de huidige stand en het niveau van de wetenschap en de behoeften van de praktijk in Europa. Afgestudeerden van de doctorale studie Voedselhygiëne en -verwerkingstechnologie verwierven een grondige theoretische kennis en praktische vaardigheden die werden verworven tijdens zelfstandige creatieve activiteiten en het verwerven van nieuwe wetenschappelijke kennis op het gebied van studie. Afgestudeerden kunnen hun kennis op het gebied van studie actief delen op internationaal niveau en in het openbaar. Op basis van deze kwalificatie zijn afgestudeerden voornamelijk werkzaam bij onderzoeksinstellingen en universiteiten. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
sep 2021
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Tsjechië

Het doel van de studie is om de balans te vinden tussen theoretische en experimentele vaardigheden en de toepassing van de algemene procedures in de chemie en voedingstechnolo ... +

Het doel van de studie is om de balans te vinden tussen theoretische en experimentele vaardigheden en de toepassing van de algemene procedures in de chemie en voedingstechnologie. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
sep 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

Ph.D. in Food Science

Ph.D. in Food Science -
PhD
Voltijds
3 jaren
Italiaans, Engels
okt 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Selinus University of Science and Literature
Londen, Verenigd Koninkrijk +1 Meer

Onderzoek op dit gebied van de voedingswetenschap moet gegevens opleveren over hoe de wereldbevolking veilig, voedzaam, smakelijk en betaalbaar voedsel kan krijgen. Om dit doe ... +

Onderzoek op dit gebied van de voedingswetenschap moet gegevens opleveren over hoe de wereldbevolking veilig, voedzaam, smakelijk en betaalbaar voedsel kan krijgen. Om dit doel te bereiken, is een diepgaande studie van de kwesties van verwerking, verpakking, distributie en evaluatie van voedsel vereist. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
Engels, Italiaans
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op