close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Levensmiddelentechnologie 2021 in het Midden-Oosten

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek. Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel… Meer informatie

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Het Midden-Oosten is de bakermat van een aantal huidige grote religies en invloedrijke rijken van millennia verleden. Geleerden en afgestudeerden krijgen het voordeel van zich onder te dompelen in deze culturen en het verkrijgen van een dieper begrip van één van 's werelds meest levendige gebieden.

PhD Opleiding Deeltijd in Levensmiddelentechnologie in het Midden-Oosten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

De Ph.D. concentratie "Food Science" is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerde kennis op te doen met betrekking tot voedselkwaliteit en -veiligheid, vo ... +

De Ph.D. concentratie "Food Science" is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerde kennis op te doen met betrekking tot voedselkwaliteit en -veiligheid, voedselchemie en -analyse, voedselverwerking en engineering, evenals innovatieve en functionele voedingsmiddelen. De concentratie is bedoeld om de kennis van de student van wetenschappelijke principes en processen die worden gebruikt om veilig en voedsel van hoge kwaliteit te produceren, te versterken en te verbeteren. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op