close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Doctoraat Studies in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Arabische Emiraten 2021

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp. Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame en veilige voedselbronnen. Inzicht voedingswetenschappen kan le… Meer informatie

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame en veilige voedselbronnen. Inzicht voedingswetenschappen kan leiden tot belangrijke ontdekkingen voedseltechnologie alsmede de productie en het onderhoud van een gezonde voedselvoorziening.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Deeltijd Doctoraats Programma in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

De Ph.D. concentratie "Food Science" is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerde kennis op te doen met betrekking tot voedselkwaliteit en -veiligheid, vo ... +

De Ph.D. concentratie "Food Science" is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerde kennis op te doen met betrekking tot voedselkwaliteit en -veiligheid, voedselchemie en -analyse, voedselverwerking en engineering, evenals innovatieve en functionele voedingsmiddelen. De concentratie is bedoeld om de kennis van de student van wetenschappelijke principes en processen die worden gebruikt om veilig en voedsel van hoge kwaliteit te produceren, te versterken en te verbeteren. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op