Filter
PhD
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraatsprogramma's in Levensvaardigheden in Noord-Amerika 2020

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

De studie van levensvaardigheden kijkt naar de vaardigheden die nodig zijn in het dagelijks leven. Op het niveau van de universiteit bijvoorbeeld, kan de studie van levensvaardigheden leren over correct tijdbeheer, kritisch denken, communicatie en zelfs conflictoplossing.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Doctoraat in Levensvaardigheden in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Levensvaardigheden, Noord-Amerika

Andere opties binnen dit vakgebied:
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

In de Ph.D. Human Development and Family Science (HDFS). programma, we trainen studenten om de volgende generatie van wetenschappers, universitaire docenten en onderzoeke ... [+]

In de Ph.D. Human Development and Family Science (HDFS). programma, we trainen studenten om de volgende generatie van wetenschappers, universitaire docenten en onderzoekers te worden. Onze afgestudeerden hebben met succes posities van hun keuze verkregen in een aantal vooraanstaande academische instellingen van het land.

Het HDFS-curriculum behandelt relationeel en gezinsproces in hedendaagse gezinnen, zoals samenwonende koppels, families van echtscheiding en hertrouwen, militaire families en pleeggezinnen. De faculteit staat bekend om hun studie van vriendschappen met kinderen, dynamiek van partners, partnergeweld, opvoedingspraktijken, raciale socialisatie, en andere onderwerpen.

leerplanVereiste kerncursussenHOE 6366 Research Best Practices in Human SciencesCHD 5617 Professionele ontwikkeling in FCSFAD 5481 College onderwijs in gezinswetenschappenFAD 5942 Bewaakt onderwijzenCHD 6261 Theorieën van de ontwikkeling van het kindFAD 6436 Theories of Family ScienceFAD 6930r Speciale onderwerpen in MFT: Family DiversityVereist onderzoek en statistiekenCHD 5915 Methoden van onderzoekFAD 5700 Toegepast onderzoek in de humane wetenschappenFAD 6935r Speciale onderwerpen in FCS: kwalitatieve methoden in FCSFAD 5912r Bewaakt onderzoekFAD 6917 Onderzoeksmethoden in FCSFAD 8964r Voorbereidend doctoraatsexamenFAD 6980 DissertationFAD 8985r Dissertatie VerdedigingsexamenData Analytic Electives (voorbeelden)COM 5317 Inhoudsanalyse in communicatieonderzoekEDF 5402 Adv. Onderwerpen in Analysis of Variance Apps.EDF 5406 Multivariabele analysetoepassingenEDF 5409 Causale modelleringEDF 5410 Niet-parametrische analysetoepassingenSOW 6407 Onderzoeksmethoden voor onderzoekSTA 5179 Applied Survival AnalysisSTA 5856 Tijdreeksen en prognosemethodenKeuzevakken (voorbeelden)CHD 5618 Beleidsontwikkeling en -analyse in FCSCHD 5266 Geavanceerde kinderontwikkelingCHD 5919 Grant Writing in FCSFAD 5263 Geavanceerde familiestudiesFAD 5900-metingen in FCS (onderwerpen variëren)FAD 5906 gerichte individuele studie (onderwerpen variëren)FAD 6930r Special Topics in MFT: Intervention ResearchFAD 6916 Uitkomst Onderzoek in MFTOnderzoeksopleiding... [-]
Verenigde Staten Tallahassee
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands