PHDSTUDIES

2 Doctoraats Opleidingen in Logistiek Management 2021

Na het behalen van lagere graden is het mogelijk om uw opleiding voort te zetten op het hoogste niveau door een PhD te behalen. Dit wordt beschouwd als de meest geavanceerde vorm van studie in de meeste velden en omvat gewoonlijk drie jaar intensief onderzoek en schrijven van een scriptie.

Wat is een PhD in Logistiek Management? Logistiek is het bedrijfsgebied dat zich richt op het bewegen van de supply chain. Degenen die een PhD in Logistics Management volgen, worden voorbereid op een leiderspositie op dit gebied en moeten volledig vertrouwd zijn met procesanalyse, inventarisbeheer, taakverdeling, projectontwerp en distributieprocedures. Logistiek is een essentieel onderdeel van het succes van een bedrijf dat eindproducten levert, vooral als het de eerstehandse verzending doet.

Het behalen van een doctoraat biedt studenten uitgebreide voordelen voor hun carriere, waardoor ze veel posities kunnen invoeren die ontoegankelijk zijn voor afgestudeerden van de lagere opleiding.Het salaris dat mogelijk is om te verdienen is ook aanzienlijk hoger bij het behalen van een doctoraat.

De kosten en collegegeld die u verwacht te verdienen, is afhankelijk van veel variabelen. De lengte en het land van studie, school en programma van keuze en vakgebied hebben allemaal invloed op de kosten. Het is verstandig om deze aspecten te onderzoeken alvorens u in te schrijven.

Hoewel er veel carrières op het gebied van logistiek zijn, zullen degenen die een promovendus op dit gebied volgen waarschijnlijk de functie van logistieke manager vervullen, die verantwoordelijk is voor het toezicht op elk distributie-element. Andere leidersposities zijn inventarisadviseurs, transportspecialisten en distributiebeheerders. Logistieke analisten vullen een meer technische rol in plaats van leiderschap door de procedure te analyseren en gebieden van potentiële verbetering te identificeren.

Als u klaar bent met het werken met het vervullen van het logistieke management, vind u het programma dat u uitkomt.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Logistiek Management Filter

PhD in Industrial Engineering en Decision Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het Doctor of Philosophy (Ph.D.) -programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in geavanceerd industrieel onderzoek en ontwikke ...

Lees meer

PhD in logistiek management

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van ...

Lees meer