PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraats Programma's in Logistiek 2021 in Azië

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het coördineren van de organisatie en de beweging van diverse benodigdheden, producten en medewerkers, kan een bachelor in de logistiek een grote mate keuze. Deze graad bereidt individuen om een ​​carrière in de logistiek, maar ook management en business gerelateerde posities na te streven.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Doctoraats Programma Deeltijd in Logistiek in Azië

2 Resultaten in Logistiek, Azië Filter

PhD in Industrial Engineering en Decision Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het Doctor of Philosophy (Ph.D.) -programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in geavanceerd industrieel onderzoek en ontwikke ...

Lees meer

Doctor of Philosophy (Ph.D) in operationeel en technologisch management

MAS Education Institute
PhD
sep 2021
Engels
Campus

Het hoofddoel van de Ph.D. in Operational and Technology Management-programma in Lincoln University College is om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een loopbaan in ...

Lees meer