PhD in Luchtvaart in Samara Rusland

Beste Doctoraatsprogramma's in Luchtvaart in Samara Rusland

Luchtvaart

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Aviation Studies van de praktische aspecten van de machine op basis van de vlucht. Studenten van dit onderwerp kan vliegtuigontwerp, flight test protocollen of andere aspecten van de zwaarder-dan-lucht vliegtuig te bestuderen. Later jobs in dit gebied zijn onder andere piloot, vliegtuigen ingenieur en veiligheid inspecteur.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Samara stad is gelegen op het zuidoostelijk deel van Europees Rusland. Het heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Samara stad is het industriële centrum in de regio Wolga. Het heeft 26 hogescholen en 13 commerciële instellingen voor hoger onderwijs.

Top Doctoraatsopleiding in Luchtvaart in Samara in Rusland

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here