Doctoraats Programma in Luchtvaarttechniek

Beste PhD Opleidingen in Luchtvaarttechniek 2018/2019

Een doctor in de wijsbegeerte is een van de hoogste academische prijzen die op de meeste universiteiten beschikbaar is. Het gebruik van filosofie verwijst naar een liefde voor wijsheid in tegenstelling tot het academische studiegebied. De meeste PhD-programma's duren drie jaar.

Wat is een PhD in Aeronautical Engineering? Het is een op onderzoek gebaseerd academisch programma dat zich richt op de principes, theorieën en methoden van luchtvaarttechniek. Sommige programma's kunnen kijken naar het ontwerp van ruimtevaartuigen, straalmotoren en vliegtuigen. Veelvuldig gebruiken doctoraatsprogramma's een mengeling van workshops, onderzoeksprojecten, lezingen en discussies om studenten te helpen bij het op de juiste manier leren. Een voorbeeld van de cursussen die de deelnemers moeten volgen is aerodynamica en voortstuwing, computationele vloeistofdynamica, ontwerp van ruimtemissie, herstel van orbitaal puin en raketaandrijving.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in luchtvaarttechnologie profiteren van dit onderwijs omdat het sterke onderzoeks-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden opbouwt. Natuurlijk zijn deze vaardigheden gewild bij veel werkgevers en kunnen ze zelfs het privéleven van deelnemers positief beïnvloeden.

De kosten van een opleiding kunnen worden beïnvloed door de school, het land, het programma en de duur. Omdat er zoveel factoren zijn, kunnen aanvragers het beste worden bediend door rechtstreeks contact op te nemen met een universiteit voor schattingen van collegegeld.

Veel PhD-programma's leiden tot academische loopbanen als professoren of onderzoekers. Het bestuderen van luchtvaarttechniek kan ook leiden tot dit soort loopbaantrajecten. Afgestudeerden kunnen echter ook andere keuzes maken. Mogelijk worden ze specialisten op het gebied van de luchtvaart, vliegtuigontwerpers, coördinatoren voor ruimtevaartmarketing, softwareontwikkelaars en ruimtevaartingenieurs.

Waar kun je cursussen volgen voor een doctoraat in de luchtvaarttechniek? Universiteiten over de hele wereld hebben mogelijk zowel online als op de campus programma's die aan uw behoeften voldoen. Als je meer wilt weten, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

PhD-programma "Dynamics, ballistiek, traffic control vliegende machines"

Samara National Research University
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Rusland Samara

De belangrijkste doelstelling van het programma is om hoog gekwalificeerd personeel op te leiden op het gebied van dynamiek en de controle van de ruimtelijke (hoekige) beweging van ruimtevaartuigen en satellieten (met inbegrip van micro-devices en nano-klasse) op de passieve en actieve delen van de baanbeweging, gevolgd door de toewijzing van een wetenschappelijke graad van PhD. [+]

De belangrijkste doelstelling van het programma is om hoog gekwalificeerd personeel op te leiden op het gebied van dynamiek en de controle van de ruimtelijke (hoekige) beweging van ruimtevaartuigen en satellieten (met inbegrip van micro-devices en nano-klasse) op de passieve en actieve delen van de baanbeweging, gevolgd door de toewijzing van een wetenschappelijke graad van PhD.

Als onderdeel van de opleiding en proefschrift onderzoekt kenmerken van vrije en gedwongen beweging en controle van de dynamiek van ruimte systemen en apparaten / satellieten in aanwezigheid van externe en interne stoornissen van uiteenlopende aard, zoals het bestaan ​​van zwaartekracht en elektromagnetische velden van de planeten en de invloed van de dissipatieve en eksitativnyh effecten (atmosfeer van planeten, de interne effecten wrijving, etc.).... [-]