Doctoraats Programma in Luchtverkeersleiding

Top Doctoraat Studies in Luchtverkeersleiding 2019

Een Doctor in de wijsbegeerte is een academisch programma dat vaak open staat voor wetenschappers die al een masterdiploma hebben behaald. Bij de meeste universiteiten is het doctoraat het hoogst beschikbare diploma. Gemiddeld duurt een doctoraatsprogramma drie jaar om te eindigen.

Wat is een doctoraat in Luchtverkeersleiding? Het is een geavanceerde opleiding die is gericht op luchtverkeersbeheer en luchtvaart. Sommige programma's kunnen Virtual Controller-simulators bevatten, terwijl anderen de wetenschappen achter de luchtverkeersleiding kunnen bekijken. De exacte vakken die voor dit type graad vereist zijn, kunnen verschillen van school tot school, maar kunnen ook luchtvaarteconomie, luchtvaartveiligheidsbeheer, strategische luchthavenplanning en luchtvaartmanagementtheorie omvatten. Doctoraatsprogramma's gebruiken vaak dissertaties, lezingen, workshops en projecten als leermiddelen in het hele onderwijs.

Deze opleiding is nuttig omdat het deelnemers kan helpen de communicatievaardigheden te verbeteren en te leren radar operaties toe te passen en torenoperaties te gebruiken. Met deze vaardigheden en kennis hebben studenten mogelijk betere carrièrekansen na het afstuderen.

De kosten van een doctoraat zijn niet universeel. In sommige gevallen bepalen het onderwerp, de universiteit en het jaar hoeveel studenten mogelijk moeten betalen. Aanvragers kunnen een specifieke schatting krijgen door rechtstreeks contact op te nemen met een school.

Geleerden die een doctoraat in de luchtverkeersleiding hebben afgerond, zijn waarschijnlijk klaar om het personeel als leiders te betreden. Natuurlijk kunnen afgestudeerden enigszins verschillende banen hebben op basis van hun andere opleiding en eerdere werkervaring. Veel deelnemers worden luchtverkeersleidingsspecialisten, luchtvaartprofessoren, onderzoekers van luchtverkeersleiding, adviseurs voor luchtverkeersleiding, veiligheidsinspecteurs in de luchtvaart of piloten. Het is ongewoon dat studenten hun opleiding voortzetten na het behalen van een doctoraat, maar sommige studenten willen zich misschien inschrijven voor een ander master- of doctoraatsprogramma.

Je kunt dit type diploma overal ter wereld gebruiken dankzij online programma's. Wilt u meer weten? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie DBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Luchtverkeersleiding

Search for similar programs here