$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD's in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO 2022

PhD-programma's zijn meestal ontworpen om studenten te helpen uitgebreide kennis op een geselecteerd gebied te verwerven. Deze programma's kunnen vaak een bachelor- of een masterdiploma volgen en studenten helpen een breder scala aan carrièremogelijkheden te vinden. Sommigen kiezen ervoor om na verloop van tijd op het personeel terug te keren naar deze programma's. Wat is een doctor… Meer informatie

PhD-programma's zijn meestal ontworpen om studenten te helpen uitgebreide kennis op een geselecteerd gebied te verwerven. Deze programma's kunnen vaak een bachelor- of een masterdiploma volgen en studenten helpen een breder scala aan carrièremogelijkheden te vinden. Sommigen kiezen ervoor om na verloop van tijd op het personeel terug te keren naar deze programma's.

Wat is een doctoraat in CSR? Tijdens de afronding van deze cursus kunnen studenten een uitgebreid begrip krijgen van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de impact ervan op zowel het zakelijke als sociale vlak. Studenten kunnen anticiperen op het leren over ethische en duurzame benaderingen in moderne zakelijke praktijken. Meest voorkomende onderzoeksthema's zijn leiderschap, opmerkzaamheid, communicatie, sociale verantwoordelijkheid, milieukwesties, marketing en risicopreventie.

Het nastreven van een programma kan tot een aantal voordelen leiden. Studenten ontwikkelen vaak de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om een ​​zich ontwikkelende zakelijke sfeer aan te pakken. Bovendien kunnen studenten diepgaand inzicht verwerven in milieuproblemen, samen met een greep op economische benaderingen, die hen kunnen helpen bij het aannemen van managementfuncties in de industrie.

Individuen kunnen verschillende soorten collegegeld betalen op basis van de instelling en de locatie van de studie. Alvorens te beginnen, moeten studenten misschien verschillende kosten onderzoeken bij verschillende organisaties. Adequate informatie kan studenten helpen bij het plannen.

Afgestudeerden hebben mogelijk hun carrièreperspectieven verbeterd. Studenten kunnen posities vinden als ethische leiders in verschillende industrieën. Anderen kunnen er echter voor kiezen om te werken als consultants voor overheid en non-profitorganisaties die zich richten op duurzaam bedrijfsbeleid. Tegelijkertijd kunnen sommige studenten ervoor kiezen om voor bedrijfsentiteiten te werken als managers en beleidsmakers. Er zijn ook een aantal posities bij internationale entiteiten die belang hebben bij een mondiale aanpak. In deze hoedanigheid kunnen studenten rollen opnemen als onderzoekers of ontwikkelingsplanners.

Programma's voor een doctoraat in MVO zijn toegankelijk via een selectie van lokale en internationale hogescholen en universiteiten. Online alternatieven kunnen de optimale setting bieden voor een groeiend aantal niet-traditionele studenten. Om enkele opties te ontdekken, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Thammasat University, School of Global Studies
MMIPRICISION, Thailand

Strenge academische training over kwesties die verband houden met sociale innovatie, public affairs, maatschappelijk verantwoord ondernemen en organisatiebeheer. De Ph.D. in s ... +

Strenge academische training over kwesties die verband houden met sociale innovatie, public affairs, maatschappelijk verantwoord ondernemen en organisatiebeheer. De Ph.D. in sociale innovatie en duurzaamheid is de unieke Ph.D. programma in Thailand, een combinatie van sociale innovatie en duurzaamheid, twee zeer belangrijke beleidsterreinen in de voorhoede van onze hedendaagse samenleving in de eenentwintigste eeuw. Het programma biedt rigoureuze academische training over kwesties die verband houden met sociale innovatie, public affairs, maatschappelijk verantwoord ondernemen en organisatiebeheer. De studenten kunnen zich specialiseren in het onderwerp van hun eigen interesse, maar in nauwe samenwerking met onze faculteit, die experts zijn op verschillende gebieden. Erkennend dat sociale innovatie en duurzaamheid brede terreinen zijn, probeert het programma diversiteit te bevorderen door verschillende toegangsroutes aan te bieden die geschikt zijn voor aanvragers met verschillende academische achtergronden en verschillende niveaus van professionele ervaring. Bericht van programmadirecteur We zijn verheugd om onze Ph.D. programma in Sociale Innovatie en Duurzaamheid, dat nu openstaat voor aanvragen. Ons op onderzoek gebaseerde programma is bedoeld om academische onderzoekers en beleidsmakers op te leiden die nieuwe grenzen van kennis willen verleggen op het gebied van sociale innovatie, duurzaamheid, sociale impact, welzijn van de gemeenschap, menselijke veiligheid en andere dringende problemen waarmee onze hedendaagse samenleving wordt geconfronteerd. Door rigoureuze cursussen en empirisch onderzoek te combineren, zal het programma de studenten uitrusten met een sterke intellectuele basis, interdisciplinair bewustzijn en noodzakelijke analytische vaardigheden om de kernproblemen van vandaag te benaderen. De studenten zullen toetreden tot een uniek diverse faculteit met uiteenlopende onderzoeksinteresses en achtergronden, van sociale innovatie tot gemeenschapsontwikkeling, van technologiestudies tot stadsplanning. We nodigen je uit om mee te praten. Asst. Prof. Dr. Napong Rugkhapan Programmadirecteur, Ph.D. programma -
PhD
Voltijds
Engels
aug 2022
04 jul 2022
Campus