Deeltijd PhD Porgramma in Maatschappelijk Werk Europa

Beste Deeltijd Doctoraten in Maatschappelijk Werk 2018 Europa

Maatschappelijk Werk

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

De voorbeeldige leerlingen op zoek naar onderzoek gebaseerde studie over diverse onderwerpen, waaronder maatschappelijk werk hebben een kans om hun vaardigheden te leren en vooruit te gaan. De cursus omvat onderzoek en opleiding op de verschillende disciplines in de rij om de kwaliteit van het onderwijs van maatschappelijk werkers. U kunt nu internationaal inschrijven voor het programma en werken in veel delen van de wereld.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Doctoraats Opleiding Deeltijd in Maatschappelijk Werk Europa

Lees meer

Doctoraat In Het Sociaal Werk

Open University of Taras Shevchenko National University
Online 3 jaar January 2019 Oekraïne Kiev

Een van de beste universiteiten ter wereld en 200 jaar oud. De doctoraat diploma in sociaal werk wordt aangeboden door het ministerie van sociaal werk dat verbonden is aan de Faculteit der Psychologie aan de Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open Universiteit. Het doctoraat in het sociaal werk curriculum bereidt alle kandidaten voor hun carrières voor als wetenschappers, onderzoekers en opvoeders. De studenten hebben de mogelijkheid om uit vier concentraties te kiezen en zijn sociaal beleid, geavanceerde praktijk, maatschappelijke administratie en beleidsanalyse. [+]

Een van de beste universiteiten ter wereld en 200 jaar oud. De Doctoraat Degree in Sociaal Werk Wordt aangeboden door het ministerie van sociaal werk dat verbonden is aan de Faculteit der Psychologie aan Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open Universiteit.

Het curriculum van Doctor of Philosophy heeft veel invloedrijke leiders in Oekraïne op het gebied van maatschappelijk werk geholpen. Als gevolg van de programmagoelstellingen vereist het reguliere doctoraatcursus dat alle kandidaten een masteropleiding in sociaal werk hebben afgerond voordat ze in aanmerking komen voor toelating tot het programma.

Het doctoraat in het sociaal werk curriculum bereidt alle kandidaten voor hun carrières voor als wetenschappers, onderzoekers en opvoeders. De studenten hebben de mogelijkheid om uit vier concentraties te kiezen en zijn sociaal beleid, geavanceerde praktijk, maatschappelijke administratie en beleidsanalyse.... [-]


Phd In Het Sociaal Werk

University of Ostrava
Campus Deeltijd 4 jaar September 2018 Tsjechië Ostrava

Op dit moment is de wetenschappelijke voorbereiding in de opleiding Sociaal werk alleen aangeboden aan twee universiteiten in de Tsjechische Republiek: aan de Faculteit der Sociale Studies van de Masaryk Universiteit in Brno en aan de Faculteit der Sociale Studies van de Universiteit van Ostrava. [+]

Op dit moment is de wetenschappelijke voorbereiding in de opleiding Sociaal werk alleen aangeboden aan twee universiteiten in de Tsjechische Republiek: aan de Faculteit der Sociale Studies van de Masaryk Universiteit in Brno en aan de Faculteit der Sociale Studies van de Universiteit van Ostrava. De opleiding richt zich op de voorbereiding van de afgestudeerden die in staat zijn van het wetenschappelijk onderzoek in sociaal werk zijn. Het doel van de studie is te cultiveren kennis doctoraat studenten die zeer professioneel is gespecialiseerd en tegelijkertijd bruikbaar in de verschillende contexten van de theoretische onderzoek alsook in toegepast onderzoek.

Graduate Profile en Carrièremogelijkheden: ... [-]