Doctoraats Opleiding in Macau

Beste PhD Opleidingen in Macau 2018

Master

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Als u nodig hebt om de beste tijden in China ervaren, dan studeren in Macau. Macau zal u een adembenemend moment dat als je blijven voor jaren in het land door de verschillende niveaus te geven. U zult genieten van de prachtige eigenschappen en het terrein van het land.

PhD's in Macau

Lees meer

Doctor In De Filosofie In De Aarde En Planetaire Wetenschap

Macau University of Science and Technology (MUST)
Campus Voltijd 6 jaar November 2018 Macao

De oprichting van Space Science Institute (SSI) in Macau Universiteit voor Wetenschap en Technologie is gebaseerd op het onderzoek achtergrond van de universiteit en is aangepast aan de verkenning van de ruimte onderzoek dat zeer snel heeft ontwikkeld in de wereld in de afgelopen jaren. De doelstellingen van SSI zijn innovatief onderzoek naar de maan en planetaire zowel de wetenschap als de popularisering van de onderzoeksprestaties van de Macao samenleving. [+]

Onlangs, zal het onderzoek van SSI zich richten op de volgende onderwerpen: onderzoek naar Lunar exploratie, onderzoek op Mars en andere planeten exploratie en onderzoek op het gebied in de buurt van de aarde asteroïden.

Er zijn een paar van full time onderzoek personeel in dit instituut. De faculteit leden in de Faculteit Informatietechnologie en General Studeerde in MUST zal toetreden tot het onderzoek ook.

Ondersteund door STDF in Macao, hebben we al klaar met 3 projecten in de afgelopen jaren. Ze zijn: 1. Pre-studie van de effectieve Load van gamma / X Ray Spectrometer voor Moon Exploration.

De verwerking, analyse, toepassing en onderzoek naar de exploratie gegevens van Chang'e-1.... [-]


Doctor In De Filosofie In De Wetenschap

Macau University of Science and Technology (MUST)
Campus Voltijd 5 jaar November 2018 Macao

Onze curricula zijn gebaseerd op een solide basis met een evenwichtige spreiding van theorie en praktijk, en frequente update van de inhoud actueel te houden ondergaan. we zijn ook geleidelijk verhogen van het gebruik van het Engels als voertaal. Onze missie is om studenten op te leiden om IT-professionals die zijn hardwerkende, verantwoordelijke en goede teamspelers te worden, met de vaardigheden en capaciteiten om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze lokale en regionale verenigingen, en om te kunnen overleven in de steeds sterker concurrerende wereldwijde markt . Bij FIT, zullen de studenten niet alleen kennis op te doen, maar wat nog belangrijker is de principes en het belang van een leven lang leren. [+]

Doctor of Philosophy in Science

Computer Technology and Application

Deze belangrijke verzorgt trainingen voor studenten om op hoog niveau onderzoekers op het gebied van computer-technologie en de toepassing geworden. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opleidingen in geselecteerde onderwerpen in de computertechnologie, de opleiding van studenten om de onderzoeksmethoden in de computertechnologie te beheersen. Deze belangrijke zullen hun fundament solidate voor het verrichten van onderzoek op het gebied van computertechnologie. Afgestudeerden moeten innovatieve ideeën voorstellen of innovatief onderzoek resultaten te publiceren op een gespecialiseerd onderwerp.

Electronic Information Technology... [-]


Doctor In De Filosofie In Toeristisch Management

Macau University of Science and Technology (MUST)
Campus Voltijd 6 jaar November 2018 Macao

De Doctor of Philosophy in Tourism Management programma is bedoeld om het toerisme professionals die in staat zijn om de filosofie van het toerisme te bevorderen met een hoge academische standaarden zal trainen. [+]

Het programma biedt vijf onderzoeksgebieden: Hospitality Management, MICE management, gaming management, erfgoed- en Duurzame Ontwikkeling van het toerisme. Het nemen van de voordelen van de strategische positie van Macau 'als prime toerisme, entertainment, gaming en recreatiecentrum van Azië, de faculteit implementeert een strenge onderwijs en systeembeheer. Het heeft nauwe samenwerking met instellingen in het buitenland, waardoor afgestudeerden van de meest recente kennis en vaardigheden in het toerisme gerelateerde gebieden waardoor ze senior managers in de industrie. Om deze redenen en nog veel meer, de faculteit International Tourism werd uitgeroepen tot een van de "Top Tien Toerisme en Hospitality Professional Education and Training Bases" door de China Hotel Association. Een aanvrager dient een gerelateerd masterdiploma, een diep begrip van het toerisme gerelateerde onderwerpen en een innovatief vermogen in onderzoeksmethoden hebben. Gedurende de onderzoeksperiode, is de student verplicht om artikelen in wetenschappelijke tijdschriften te publiceren. Na alle verplichte vakken nemen, moet de student zelfstandig samenstellen van een proefschrift beschouwd als academische waarde. De kandidaat moet een mondelinge verdediging afleggen om de Ph.D in Tourism Management te verkrijgen.... [-]