Filter
PhD
Macedonië Ohrid Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste PhD Programma's in de Verenigde Ohrid in Macedonië 2019

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

PhD Programma's in de Verenigde Ohrid in Macedonië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Macedonië
Ohrid
Studievorm
Tempo
University For Information Science And Technology

Veranderingen op het gebied van informatica en telecommunicatie zijn nog nooit dynamischer geweest. Nieuwe informatietechnologieën worden voortdurend ontwikkeld, en de ov ... [+]

Doctoral Studies in Computer Science en Telecommunicatie Introductie

Veranderingen op het gebied van informatica en telecommunicatie zijn nog nooit dynamischer geweest. Nieuwe informatietechnologieën worden voortdurend ontwikkeld, en de overdracht raakt overal en vindt plaats over een opmerkelijke snelheid. Modern onderzoek en studies in de techniek in de wereld, hebben als een belangrijke uitdaging voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en methodologieën die moderne oplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologieën zullen bieden.

De opleiding voor doctorale studies in de informatietechnologie bewaakt actief mondiale en Europese trends en de behoeften van de samenleving. Dit programma is gebaseerd op de moderne wetenschappelijke kennis op het gebied die het mogelijk maakt studenten om geavanceerd onderzoek, theoretische en praktische kennis te verwerven en het onderzoek vaardigheden, technische kennis en management vaardigheden te ontwikkelen.... [-]

Macedonië Ohrid
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands