PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraatsprogramma's in Macedonië 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Doctoraten in Macedonië

gevonden resultaten Filter

Phd in milieumanagement

South East European University
Campus Voltijd 6 semesters September 2019 Macedonië Tetovo Skopje +1 more

De opleiding is gericht op: Draag bij aan het milieu trends ontwikkeld in onze samenleving; Foster publieke opinie voor het oplossen van milieuproblemen; Wetenschappelijk onderzoek...

Doctorale studies in de informatica en telecommunicatie

University For Information Science And Technology
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Macedonië Ohrid

Veranderingen op het gebied van informatica en telecommunicatie zijn nog nooit dynamischer geweest. Nieuwe informatietechnologieën worden voortdurend ontwikkeld, en de overdracht raakt overal en vindt plaats over een opmerkelijke snelheid.