PHDSTUDIES

PhD's in de Verenigde Shah Alam in Maleisië 2020

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Selangor stad staat bekend om een ​​goede populatie van studenten die op zoek zijn naar post graduate en PhD graden in de geesteswetenschappen en de kunsten. Unisel Universiti Selangor is een van de beste universiteiten van Maleisië.

Doctoraat Studies in de Verenigde Shah Alam in Maleisië

gevonden resultaten Filter

Doctor in de wijsbegeerte (zaken)

Sunway University
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;8 jaren
Engels
Campus

Een Doctor of Philosophy (PhD) is het hoogste niveau van academische kwalificatie dat u kunt behalen. Met een PhD onderscheid je je: niet alleen als een teken van academische ...

Lees meer

Doctor of Philosophy in Biology

Sunway University
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit onderzoekgestuurde programma heeft tot doel je huidige onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen in een van een aantal belangrijke gebieden van de biologie.

Lees meer

Doctor of Philosophy (Computing)

Sunway University
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit onderzoekgestuurde programma heeft tot doel uw huidige onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen op een van de belangrijkste gebieden van informatica.

Lees meer