$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD's in Managementbeheer 2022

Meestal, het hoogste niveau van de graad beschikbaar, een Doctor of Philosophy is een bewonderenswaardig doel om naartoe te werken. Als je gepromoveerd bent, kun je een expert worden in je vakgebied. Verdienen kan inhoudelijke bijdragen leveren aan je studiegebied. Wat is een doctoraat in Management Control? Deze graad behandelt het proces van de verwerking van boekhouding, regelgeving en risico… Meer informatie

Meestal, het hoogste niveau van de graad beschikbaar, een Doctor of Philosophy is een bewonderenswaardig doel om naartoe te werken. Als je gepromoveerd bent, kun je een expert worden in je vakgebied. Verdienen kan inhoudelijke bijdragen leveren aan je studiegebied.

Wat is een doctoraat in Management Control? Deze graad behandelt het proces van de verwerking van boekhouding, regelgeving en risicobeheer. Door u een diepgaand begrip van deze bedrijfsconcepten te geven, kan het u uitrusten om oplossingen te bedenken voor enkele van de vele complexe problemen waarmee een bedrijf te maken kan krijgen. Sommige scholen die dit diploma aanbieden, kunnen u toestaan ​​een specialisatie te kiezen, zoals financiën, ondernemerschap of personeel.

Het werk dat u doet om deze graad te behalen, zal uw netwerkvaardigheden verbeteren en u in staat stellen gemakkelijker contact te leggen met mensen die u helpen uw doelen te bereiken. De probleemoplossende vaardigheden die je opdoet, kunnen het leven minder stressvol maken en boekhoudkundige kennis kan je helpen verstandige beslissingen te nemen over je geld.

Het is moeilijk om een ​​specifiek bedrag in dollars te zetten op de kosten van een PhD, omdat de prijzen verschillen afhankelijk van waar je je cursussen hebt voltooid en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Veel scholen vereisen dat je een masterdiploma hebt voordat je aan een PhD-programma begint.

Een diploma in managementcontrole kan deuren openen naar een carrière in het bedrijfsleven. Enkele mogelijkheden zijn financieel manager, human resources manager of ondernemer zijn. Als je gepromoveerd bent, kun je je ook kwalificeren als docent aan een universiteit of als professioneel onderzoeker werken om de bedrijfswereld verder te bestuderen.

Als u kijkt naar de vele mogelijkheden om online te promoveren of naar universiteiten over de hele wereld, kunt u de juiste keuze maken voor uw levensstijl. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel

Telfer School of Management
Ottawa, Canada

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ... +

&lt;a href="http://altitude.uottawa.ca/en" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" &gt;Certificate in University Teaching&lt;/a&gt;. . -
PhD
Voltijds
Engels
Campus