PHDSTUDIES

Doctors of Philosophy in Managementstudies in de Verenigde Pune India

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

India, officieel de Republiek India, is een land in Zuid-Azië. Het is de zevende grootste land per gebied, de tweede meest bevolkte land met meer dan 1.2 miljard mensen, en de meest dichtbevolkte democratie in de wereld

Pune is de tweede grootste metropool in de staat Maharashtra, waar het fungeert als het hoofdkwartier van Pune district. Naast het hebben van grote industrieën in de sectoren automobiel vooral, de stad is ook een educatief centrum met diverse prestigieuze instituten en universiteiten die studenten uit het buitenland te trekken ook.

Top Doctoraat Programma in Managementstudies in de Verenigde Pune in India

1 Resultaten in Managementstudies, Pune Filter

Phd

Vishwakarma Institute of Management
PhD
<
Voltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het PhD-programma aangeboden door het instituut vereist een originele proefschrift, dat moet resulteren in een significante bijdrage aan dit gebied. Het doel van dit programma ...

Lees meer