Filter
PhD
Indonesië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Doctors of Philosophy in Managementstudies in Indonesië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Indonesië heeft een kwaliteit van onderwijs hoog, dat het onderwijs voorziet in drie fundamentele niveaus met het hoogste niveau zijn de universitair niveau. De laatste tijd het land opgewaardeerd vijf hogescholen volledig universitair niveau met een doel van de opvang zelfs internationale studenten die kunnen wensen om te studeren in Indonesië. Opleidingen in het hoger onderwijs in Indonesië zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie voor het Hoger Onderwijs. Kapitaal van de natie 's stad is Jakarta.

PhD Opleiding in Managementstudies in Indonesië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Managementstudies, Indonesië

Andere opties binnen dit vakgebied:
School of Business and Management ITB

... [+]

Beste Doctoraten in Managementstudies in Indonesië. Een ingevuld aanvraagformulier en de relevante documenten Een interview met een aangewezen DSM-ITB lid van de faculteit. De aanvrager moet zijn of haar afstudeeropdracht / scriptie / gepubliceerd onderzoek naar de interviewer te laten zien. [-]
Indonesië Bandung Jakarta
Juli 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands