PHDSTUDIES

Doctoraten in Managementstudies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2020

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Beheer PhD is een doctoraat vergelijkbaar met een doctoraat in het bedrijfsleven. Het wordt beschouwd als om de hoogst mogelijke graad die in bedrijf kan worden toegekend worden. Het is een programma dat is ontworpen om te helpen die het oefenen in het veld met een zoektocht naar onderzoek en professioneel onderwijs voor wat het beheer betreft wereldwijd.

De Caribische Zee is een zee van de Atlantische Oceaan in de tropen van het westelijk halfrond. Het wordt begrensd door Mexico en Midden-Amerika in het westen en zuidwesten, in het noorden van de Grote Antillen, in het oosten door de Kleine Antillen, en in het zuiden door Zuid-Amerika.

Doctor of Philosophy in Managementstudies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

2 Resultaten in Managementstudies, Midden-Amerika en het Caribisch gebied Filter

Doctoraat in het management en toegepaste economische wetenschappen

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Campus

Beheer en Toegepaste Economische Programme IUGS's heeft een primaire missie om het vermogen van de student om zijn of haar beroep te bedienen via graduaat studies te verbetere ...

Lees meer

Program management vaardigheden

ADEN Tegucigalpa
PhD
sep 2020
<
Voltijd
<
130 uur
Engels
Spaans
Campus

FACING uitdagingen voor de nieuwe leiders voor succes en duurzaamheid van haar BEDRIJVEN

Lees meer