PHDSTUDIES

Afstandsonderwijs Doctoraats Programma's in Managementstudies 2020/2021 in Zuid-Amerika

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Zuid-Amerika is de vierde grootste continent. Het is politiek verdeeld in 12 onafhankelijke landen. Zuid-Amerika is de thuisbasis van de majestueuze Andes gebergte en de geheimzinnige Amazonerivier. De wereld 's grootste regenwoud, met miljoenen soorten exotische dieren, is ook gevonden in Zuid-Amerika.

Doctor of Philosophy Afstandsonderwijs in Managementstudies in Zuid-Amerika

1 Resultaten in Managementstudies, Zuid-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Meest gedreven en gedocumenteerd

ESPM
PhD
mrt 2021
<
Deeltijd
Portuguese (Brazil)
Online

PMDGI visum voorbereidende docenten, de kandidaat-lidstaten zijn verantwoordelijk voor de herziening van de beheersing van de administratie van de administratie, geen context ...

Lees meer