$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraten in Maritiem Beheer 2022

Een promovendus, of Doctor of Philosophy, is de hoogste universitaire diploma toegekend voor uitgebreide studies op een bepaald academisch gebied. Vereisten voor een doctorandus variëren per universiteit en land, en de eisen kunnen veranderen als academische velden zich ontwikkelen in de loop van de tijd. De promotie lengte varieert ook afhankelijk van het focusgebied; Dat gezegd hebbende, sommi… Meer informatie

Een promovendus, of Doctor of Philosophy, is de hoogste universitaire diploma toegekend voor uitgebreide studies op een bepaald academisch gebied. Vereisten voor een doctorandus variëren per universiteit en land, en de eisen kunnen veranderen als academische velden zich ontwikkelen in de loop van de tijd. De promotie lengte varieert ook afhankelijk van het focusgebied; Dat gezegd hebbende, sommige programma's duurt tussen vier en zes jaar om te voltooien.

Wat is een doctoraat in het maritieme management? Deze graad richt zich meestal op het beleid, de wetgeving en het bestuur van kust- en mariene gebieden. Dit kan onder meer de mariene havens en het vervoer betreffen, multinationaal oceaanbeleid, visserijgebieden, kustbeheer, ecosystemenzorg en de ecologische relatie tussen mariene milieu en mensen. Studenten kunnen cursussen volgen met betrekking tot onderzoeksmethoden, internationale recht, economie of politieke wetenschappen.Zij kunnen ook samenwerken met geleerden op het gebied van oceanografie, antropologie, mariene biologie, geografie of natuurbeheer. PhD-programma's kunnen een master's degree (voorwaarde voor het promotieprogramma), onderzoek, coursework en uiteindelijk het indienen van een uniek proefschrift of proefschrift vereisen. Het proefschrift is dan onderhevig aan goedkeuring en bevestiging door een door de universiteit aangewezen deskundig panel.

Een promovendus kan een groot voordeel bieden in zowel de academische als de professionele arena's. PhD-studies met een focus in het maritieme management kunnen op grote schaal kritische vaardigheden ontwikkelen op gebieden zoals onderzoeksmethodologie, statistieken of computergebaseerde analytische modellen.

PhD-programma's kunnen sterk verschillen in kosten. Het is ideaal om een ​​aantal verschillende scholen te informeren over mogelijke uitgaven.

Het behalen van een doctoraat kan deuren openen voor werk in wetenschap, onderzoek en op universitair niveau.Bevestigde kandidaten van promovendi in maritiem management kunnen alternatief onderzoek doen in universiteiten of mariene organisaties. Zij kunnen ook werk vinden in de overheid, die misschien het mariene beleid en de wetgeving beïnvloeden. Andere mogelijkheden zijn beschikbaar in advies, zoals bij gemeenschapsplanning of milieuplanning organisaties.

Traditioneel moeten promovendussen aan hun studie op de campus werken. Sommige universiteiten bieden echter steeds meer online opties voor promovendi. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
World Maritime University
Malmö, Zweden

De World Maritime University ( WMU ) is in 1983 opgericht door de International Maritime Organization van de VN en is de topinstelling van IMO voor postdoctoraal onderwijs en ... +

De World Maritime University ( WMU ) is in 1983 opgericht door de International Maritime Organization van de VN en is de topinstelling van IMO voor postdoctoraal onderwijs en onderzoek op maritiem gebied. -
PhD
Voltijds
3 - 6 jaren
Engels
sep 2022
Campus