Deeltijd PhD in Marketing in Azië

Top Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Marketing 2018/2019 in Azië

Marketing

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Marketing programma's kunnen studenten met specifieke vaardigheden en kennis in verband met de identificatie van doelgroepen te bieden, het creëren van prijsstrategieën, de ontwikkeling van diensten en producten en de uitvoering van reclame-methoden om de juiste consumenten te bereiken. 

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Doctoraat Deeltijd in Marketing in Azië

Lees meer

PhD in Marketing

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Deeltijd 3 - 6 jaar September 2019 Hongkong

Het doel van de Ph.D. programma is om uitmuntende wetenschappers te ontwikkelen die actief bijdragen aan marketingkennis en zullen doorgaan met het veiligstellen van academische banen bij internationale topuniversiteiten. In overeenstemming met deze geest hebben enkele van onze studenten in het toptijdschrift tijdschriften gepubliceerd. [+]

Het Department of Marketing streeft voortdurend naar excellentie in onderzoek. De leden van de faculteit staan ​​bekend om kwalitatief hoogstaand onderzoek en publiceren hun werk vaak in internationale toptijdschriften, zoals het Journal of Marketing Research (JMR), Journal of Consumer Research (JCR) en Marketing Science (MS). Marketingafdeling staat wereldwijd in de top 10 wat betreft het aantal artikelen dat is gepubliceerd in JMR, JCR en MS van 2003-2013.

Het doel van de Ph.D. programma is om uitmuntende wetenschappers te ontwikkelen die actief bijdragen aan de marketingkennis van alt = "en zullen doorgaan met het veiligstellen van academische banen bij internationale topuniversiteiten." In overeenstemming daarmee hebben verschillende van onze studenten artikelen gepubliceerd in toponderzoeksjournaals terwijl ze in de Een recent afgestudeerde werd geselecteerd voor het Young Scholar Programme van het Marketing Science Institute, een van de hoogste onderscheidingen die een jonge onderzoeker in het veld kan ontvangen.... [-]