Deeltijd Doctoraat in Marketing in Hongkong

Zoek Deeltijd Doctoraten in Marketing in Hongkong 2018/2019

Marketing

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Marketing studies kunnen studenten helpen om professionals in de industrie geworden, leert hen hoe om bedrijven te helpen met succes dacht promoten en verkopen producten van het gebruik van marketing strategieën, trendanalyse, onderzoek en prijsstelling.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Deeltijd Doctoraat Programma in Marketing in Hongkong

Lees meer

PhD in Marketing

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Deeltijd 3 - 6 jaar September 2019 Hongkong

Het doel van de Ph.D. programma is om uitmuntende wetenschappers te ontwikkelen die actief bijdragen aan marketingkennis en zullen doorgaan met het veiligstellen van academische banen bij internationale topuniversiteiten. In overeenstemming met deze geest hebben enkele van onze studenten in het toptijdschrift tijdschriften gepubliceerd. [+]

Het Department of Marketing streeft voortdurend naar excellentie in onderzoek. De leden van de faculteit staan ​​bekend om kwalitatief hoogstaand onderzoek en publiceren hun werk vaak in internationale toptijdschriften, zoals het Journal of Marketing Research (JMR), Journal of Consumer Research (JCR) en Marketing Science (MS). Marketingafdeling staat wereldwijd in de top 10 wat betreft het aantal artikelen dat is gepubliceerd in JMR, JCR en MS van 2003-2013.

Het doel van de Ph.D. programma is om uitmuntende wetenschappers te ontwikkelen die actief bijdragen aan de marketingkennis van alt = "en zullen doorgaan met het veiligstellen van academische banen bij internationale topuniversiteiten." In overeenstemming daarmee hebben verschillende van onze studenten artikelen gepubliceerd in toponderzoeksjournaals terwijl ze in de Een recent afgestudeerde werd geselecteerd voor het Young Scholar Programme van het Marketing Science Institute, een van de hoogste onderscheidingen die een jonge onderzoeker in het veld kan ontvangen.... [-]