Deeltijd Doctor of Philosophy in Marketing in de Verenigde Braga Portugal

Top Deeltijd Doctoraats Programma's in Marketing in de Verenigde Braga Portugal 2018/2019

Marketing

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Marketing studies kunnen studenten helpen om professionals in de industrie geworden, leert hen hoe om bedrijven te helpen met succes dacht promoten en verkopen producten van het gebruik van marketing strategie├źn, trendanalyse, onderzoek en prijsstelling.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Braga is een van de oudste steden in het noordwesten Portugal en heeft de oudste katholieke aartsbisdom in het land. Omdat het een grote stad in de gemeente, twee belangrijke universiteiten hebben hier hun hoofdkwartier. Deze zijn Minho University en de Universidade Catolica Portuguesa.

Deeltijd PhD Opleiding in Marketing in de Verenigde Braga in Portugal

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here