PHDSTUDIES

PhD Programma's in Materiaalwetenschappen in Turkije

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Materiaalwetenschap is het bezig met het onderzoek en engineering van stoffen die worden gebruikt in voorwerpen van alle beschrijvingen, zoals medische hulpmiddelen, wegen en ruimtevaartuigen academische discipline. Specialisaties op het gebied omvatten biomaterialen, polymeren, metaallegeringen en fysische chemie.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

PhD Opleiding in Materiaalwetenschappen in Turkije

1 Resultaten in Materiaalwetenschappen, Turkije Filter

Phd in materiaalkunde en werktuigbouwkunde

Abdullah Gül University
PhD
<
Voltijds
Engels
Campus

Het doel van onze graduate programma is multidisciplinair onderzoek perspectief te informeren op het gebied van de materiaalkunde en werktuigbouw en op te voeden van morgen

Lees meer