PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Materiaalwetenschappen in Zuid-Afrika

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Het gebied van de materiaalkunde combineert disciplines, waaronder engineering, chemie, biochemie en andere technologie├źn, met het oog op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen voor gebruik in de productie. Deze groeiende gebied bereidt studenten om te werken aan het oplossen van problemen op mondiale schaal als natuurlijke hulpbronnen bedreigd worden.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

PhD in Materiaalwetenschappen in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Materiaalwetenschappen, Zuid-Afrika Filter

Phd in de metallurgie engineering

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
30 okt 2020
Engels
Campus

Het Department of Metallurgy onderhoudt sterke banden met de metaalindustrie in Zuid-Afrika, waardoor studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan metaalgerelateerde ...

Lees meer