PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraat Studies in Mechatronica 2021 in Azië

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

De disciplines van precisie-engineering, mechanische systemen en elektronische regelsystemen vormen op het gebied van mechatronica. Dit geldt ook voor bewerkingen, elektronica, mechanica, werktuigbouwkunde, een automaat, informatica en robotica. De producten die zijn ontworpen met de beginselen van mechatronica omvatten mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, elektrisch voertuig motoren, en robots.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Doctoraat Programma Deeltijd in Mechatronica in Azië

2 Resultaten in Mechatronica, Azië Filter

phd in opto-mechatronica engineering

中央大學
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Naast kennis gebaseerde cursussen, worden de hands-on activiteiten, de teelt van creativiteit en het sluitstuk cursussen speciaal aangeboden in onze training.

Lees meer

Doctor In Mechatronische Engineering

哈尔滨工程大学
PhD
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

In 2002 heeft de Doctor's Degree in mechatronische Engineering is toegestaan. De belangrijkste onderzoeksgebieden omvatten Robotic techniek / mechatronisch systeem control ...

Lees meer