PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Mechatronica in Botswana

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Carrières die mensen in dienst met een mechatronics achtergrond onder meer de lucht- en ruimtevaart, medische, consumentenproducten, automotive, en de verwerkende industrie. Verantwoordelijkheden in deze industrieën kunnen bestaan ​​uit productontwikkeling,-team onder leiding ontwerp en technische toepassingen.

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Doctoraat in Mechatronica in Botswana

1 Resultaten in Mechatronica, Botswana Filter

PhD Mechatronics

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engels
Campus

Afgestudeerden worden verwacht, door middel van onderzoek, om experimenten van verschillende raffiniteiten te specialiseren en op te zetten en uit te voeren.

Lees meer