PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraten in de Verenigde Mexico-Stad in Mexico 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Mexico State heeft beroemde en grootse schoolsysteem na Mexico-Stad. De grote universiteit, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, biedt een uitgebreid aantal cursussen aan lokale en buitenlandse studenten. Het is een ideale plek voor onderwijs vooral voor degenen die vele mogelijkheden in verschillende vakgebieden nodig.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Mexico-Stad in Mexico

gevonden resultaten Filter

Doctoraat in Ingenieurswetenschappen (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Voltijd 4 - 5 jaren Augustus 2019 Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad +2 more

Door zijn aard is het DCI multidisciplinair en bestrijkt het vier kennisgebieden (biotechnologie, mechatronica, industriële techniek en milieusystemen) die binnen de onderzoeksafdeling met meer slagkracht zijn geselecteerd binnen de divisie Engineering en Architectuur. Deze gebieden communiceren met elkaar via projecten, centra en onderzoeksstoelen.