PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraat Studies in de Verenigde Monterrey in Mexico 2019/2020

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Monterrey, de derde grootste stad in Mexico, is ook educatief centrum in het noorden van Mexico. Het is het hoofdkwartier van Monterrey Institute of Technology en Hogere Studies, ITESM die wordt beschouwd als een van de belangrijkste universiteiten van Mexico.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Monterrey in Mexico

gevonden resultaten Filter

Doctoraat in de nanotechnologie (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Voltijd 8 semesters Januari 2020 Mexico Monterrey Buenavista +1 more

Het doctoraat in de nanotechnologie is gericht op het bevorderen van de waardeketen met behulp van de fundamenten van nanowetenschappen om grensverleggende wetenschappelijke kennis te genereren die de ontwikkeling van innovatieve nanotechnologische producten en / of diensten verbetert, en identificeert op technologie gebaseerde kansen voor ondernemers die de voordelen vergroten de concurrentiepositie van het land

Doctoraat in de computerwetenschappen (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Voltijd 4 jaren Januari 2020 Mexico Monterrey

Het doctoraat is van nature multidisciplinair en omvat drie kennisgebieden die met meer slagkracht zijn geselecteerd binnen de onderzoekslijnen binnen de School of Engineering and Sciences. Deze gebieden communiceren met elkaar via projecten, centra en focusgroepen. Het doctoraat in de informatica is bedoeld voor professionals met een masterdiploma in computerwetenschappen, engineering en exacte wetenschappen, voornamelijk geïnteresseerd in onderzoek met een hoge impact, om bij te dragen tot de kennis van enkele van de specialismen van de informatica.

Doctoraat in de biotechnologie (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Voltijd 4 - 5 jaren Juli 2020 Mexico Monterrey

Wetenschappers opleiden die in staat zijn om innovatieve kennis te produceren om geavanceerde technologieën vast te stellen die relevant zijn voor de biotechnologiesector, met speciale nadruk op de voedings- en farmaceutische gebieden en de levenswetenschappen.

Doctoraat in Ingenieurswetenschappen (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Voltijd 4 - 5 jaren Januari 2020 Mexico Monterrey Buenavista +1 more

Door zijn aard is het DCI multidisciplinair en bestrijkt het vier kennisgebieden (biotechnologie, mechatronica, industriële techniek en milieusystemen) die binnen de onderzoeksafdeling met meer slagkracht zijn geselecteerd binnen de divisie Engineering en Architectuur. Deze gebieden communiceren met elkaar via projecten, centra en onderzoeksstoelen.