Doctor of Philosophy in Milieu Studie Europa

Top Doctors of Philosophy in Milieu Studie Europa 2018/2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Milieuonderzoek kan een individu voorbereiden om het milieu te begrijpen en te onderzoeken, door te analyseren hoe de menselijke activiteit het kan veranderen. Studies worden meestal gedaan met het oog op het oplossen van problemen zoals lucht- en watervervuiling.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

PhD Porgramma in Milieu Studie Europa

Lees meer

PhD in Environmental Studies

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Tsjechi√ę Praag

[+]

Top Doctoraats Programma's in Milieu Studie Europa 2018/2019.

Studies Doctoral Programme).

Een belangrijk aspect van het programma is het interdisciplinaire karakter van de omschreven onderzoeksdomeinen en de synergie tussen hen. Hoewel het niet het belangrijkste doel van het onderzoek, gaan we ervan uit dat de onderzoeksresultaten een belangrijke bron van wetenschappelijk gevalideerde informatie objectief, relevant en gekwalificeerde besluitvorming over de milieuaspecten van de economische en sociale ontwikkeling van de Tsjechische Republiek zou kunnen zijn.... [-]


PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Slowakije Bansk√° Bystrica

[+]

De examencommissie wordt benoemd door de decaan van de Faculteit der Natuurwetenschappen.

[-]