Filter
PhD
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraats Programma's in Milieustudie Europa 2020

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Milieuonderzoek kan een individu voorbereiden om het milieu te begrijpen en te onderzoeken, door te analyseren hoe de menselijke activiteit het kan veranderen. Studies worden meestal gedaan met het oog op het oplossen van problemen zoals lucht- en watervervuiling.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

PhD in Milieustudie Europa

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Milieustudie, Europa

SOAS University of London

De MPhil / PhD in ontwikkeling, milieu en beleid biedt geavanceerde training en onderzoekservaring op doctoraal niveau op de gebieden op het snijvlak van ontwikkeling, mi ... [+]

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds

De MPhil / PhD in ontwikkeling, milieu en beleid biedt geavanceerde training en onderzoekservaring op doctoraal niveau op de gebieden op het snijvlak van ontwikkeling, milieu en beleid. Het programma is vooral gericht op het volgende:

Milieu, energie en ontwikkeling, inclusief klimaatverandering en ontwikkeling en de samenhang tussen land en water en energie.Duurzame en voedingsgevoelige voedselsystemen en koppelingen tussen landbouw en gezondheid.Landbouw-, energie- en klimaatbeleid.

Een belangrijk kenmerk van het programma is de nadruk op interdisciplinariteit - onze studenten worden aangemoedigd om concepten, hulpmiddelen en methoden uit verschillende disciplines te combineren, bijvoorbeeld. economie en voeding; politiek en geografie. Dit wordt versterkt door onze locatie in de School of Interdisciplinary Studies, met haar missie om de interdisciplinariteit binnen SOAS te versterken. Onze studenten profiteren ook van CeDEP's sterke banden met andere Bloomsbury-hogescholen van de Universiteit van Londen, zoals de London School of Hygiene and Tropical Medicine, en cross-college instellingen zoals het London International Development Centre (LIDC) en het London Centre for Integrative Research in landbouw en gezondheid (LCIRAH).... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Matej Bel University

... [+]

De examencommissie wordt benoemd door de decaan van de Faculteit der Natuurwetenschappen.

[-]
Slowakije Banská Bystrica
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands