PhD Opleiding in Milieu Studie Europa

Top Doctoraats Opleidingen in Milieu Studie Europa 2018

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Doctoraats Programma in Milieu Studie Europa

Lees meer

Phd In Milieustudies

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Tsjechië Praag

De Environmental Studies doctoraatsopleiding draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de milieu-aanpak kenmerk van hun interdisciplinaire karakter. [+]

Op dit moment is er een consensus dat een beter begrip van de natuurlijke systemen van de planeet is niet voldoende. Het is noodzakelijk om de complexe interacties tussen de sociaal-economische systeem en de vitale planetaire systemen die samenlevingen met ecosystemen en natuurlijke diensten te begrijpen.

De Environmental Studies doctoraatsopleiding bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de ecologische benadering kenmerkend interdisci- aard. Het doel van de Environmental Studies doctoraatsopleiding is de vooruitgang van de kennis die moet bijdragen tot het creëren van een theoretische basis voor de strategie van het maken van economische, sociale en culturele ontwikkeling van duurzame, met name vanuit milieu-oogpunt. ... [-]