Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk PhD Opleidingen in Milieustudie in UK

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een milieuvraagstudent kan leren hoe mensen met het milieu samenwerken en de effecten die deze interacties op de lange termijn op natuurlijke hulpbronnen kunnen hebben. Zij kunnen leren over concepten zoals duurzaamheid.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Doctoraat in Milieustudie in UK

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in Europa

1 Resultaten in Milieustudie, Verenigd Koninkrijk

Andere opties binnen dit vakgebied:
SOAS University of London

De MPhil / PhD in ontwikkeling, milieu en beleid biedt geavanceerde training en onderzoekservaring op doctoraal niveau op de gebieden op het snijvlak van ontwikkeling, mi ... [+]

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds

De MPhil / PhD in ontwikkeling, milieu en beleid biedt geavanceerde training en onderzoekservaring op doctoraal niveau op de gebieden op het snijvlak van ontwikkeling, milieu en beleid. Het programma is vooral gericht op het volgende:

Milieu, energie en ontwikkeling, inclusief klimaatverandering en ontwikkeling en de samenhang tussen land en water en energie.Duurzame en voedingsgevoelige voedselsystemen en koppelingen tussen landbouw en gezondheid.Landbouw-, energie- en klimaatbeleid.

Een belangrijk kenmerk van het programma is de nadruk op interdisciplinariteit - onze studenten worden aangemoedigd om concepten, hulpmiddelen en methoden uit verschillende disciplines te combineren, bijvoorbeeld. economie en voeding; politiek en geografie. Dit wordt versterkt door onze locatie in de School of Interdisciplinary Studies, met haar missie om de interdisciplinariteit binnen SOAS te versterken. Onze studenten profiteren ook van CeDEP's sterke banden met andere Bloomsbury-hogescholen van de Universiteit van Londen, zoals de London School of Hygiene and Tropical Medicine, en cross-college instellingen zoals het London International Development Centre (LIDC) en het London Centre for Integrative Research in landbouw en gezondheid (LCIRAH).... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands