PHDSTUDIES.NL

Bekijk PhD Opleidingen in Milieustudie in UK

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een milieuvraagstudent kan leren hoe mensen met het milieu samenwerken en de effecten die deze interacties op de lange termijn op natuurlijke hulpbronnen kunnen hebben. Zij kunnen leren over concepten zoals duurzaamheid.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Doctoraat in Milieustudie in UK

1 Resultaten in Milieustudie, Verenigd Koninkrijk Filter

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in ontwikkeling, milieu en beleid

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren September 2020 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De MPhil / PhD in ontwikkeling, milieu en beleid biedt geavanceerde training en onderzoekservaring op doctoraal niveau op de gebieden op het snijvlak van ontwikkeling, milieu en beleid. Een belangrijk kenmerk van het programma is de nadruk op interdisciplinariteit - onze studenten worden aangemoedigd om concepten, hulpmiddelen en methoden uit verschillende disciplines te combineren, bijvoorbeeld. economie en voeding; politiek en geografie.