$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctors of Philosophy in Milieubiologie 2021/2022

Promovendi sturen de toekomst van hun vakgebied door grondig en origineel onderzoek te doen in de loop van drie tot zes jaar. In de meeste gevallen moeten studenten hun onderzoek verdedigen voor een panel van experts voordat hun diploma wordt verleend. Wat is een PhD in Environmental Biology? Het veld van de milieu-biologie is veelzijdig en kan aanzienlijk variëren tussen programma's, hoewe… Meer informatie

Promovendi sturen de toekomst van hun vakgebied door grondig en origineel onderzoek te doen in de loop van drie tot zes jaar. In de meeste gevallen moeten studenten hun onderzoek verdedigen voor een panel van experts voordat hun diploma wordt verleend.

Wat is een PhD in Environmental Biology? Het veld van de milieu-biologie is veelzijdig en kan aanzienlijk variëren tussen programma's, hoewel de meeste studenten de keuze bieden om zich te concentreren op zoölogie, mariene biologie, plantenbiologie of ecologie als een specialiteit. Onderzoek wordt meestal in het veld uitgevoerd in plaats van in het laboratorium, hoewel veel studenten hun tijd tussen de twee kunnen verdelen wanneer zij de organismen binnen hun onderzoeksgebied bestuderen en werken om de relaties tussen hen wetenschappelijk te definiëren. Hoewel veel grotere universiteiten studenten meerdere sporen kunnen aanbieden, ontwerpen kleinere scholen of afdelingen hun curriculum vaak op basis van wat lokaal is in het gebied, zoals het zeeleven of het plantenleven.

Onderzoek naar omgevingsbiologie biedt studenten vaak de vaardigheden die nodig zijn om veldonderzoek uit te voeren en analyseert biochemisch een grote verscheidenheid aan monsters. Samen met de superieure organisatorische vaardigheden die studenten doorgaans hebben, kunnen deze vaardigheden studenten zeer aantrekkelijk maken voor toekomstige werkgevers.

Naast andere mogelijke kosten, moeten studenten mogelijk extra laboratorium- en apparatuurkosten betalen in verband met hun promotieonderzoek. Als u wilt weten of interessante programma's extra kosten omvatten buiten het lesgeld, neem dan rechtstreeks contact op met toekomstige scholen voor meer informatie.

Milieukunde professoren, milieu biologen, natuurbeschermers, natuur biologen, visserij biologen en resource biologen zijn allemaal gangbare carrièretitels die worden gehouden door mensen met een PhD in Environmental Biology. Het scala aan tewerkstellingsmogelijkheden voor afgestudeerden hangt grotendeels af van hun specialiteiten, met diegene die neigen naar dierwetenschappen die zich vaak bezighouden met posities in zoölogie, zoals dierhouders en dierenwetenschappers, en diegenen die neigen naar mariene of plantbiologie die een loopbaan nastreeft in de landbouw of aquatische industrieën in plaats daarvan.

PhD's zijn zelden volledig online beschikbaar, hoewel sommige programma's studenten in staat stellen om online te coördineren met hun onderzoeksleiders door een niet-thesistraject te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Southern California
Zuid-Los Angeles, Verenigde Staten

In Marine Environmental Biology, de Ph.D. programma bestudeert mariene organismen, hun interacties in complexe mariene ecosystemen, en de opkomende eigenschappen van de gemeen ... +

In Marine Environmental Biology, de Ph.D. programma bestudeert mariene organismen, hun interacties in complexe mariene ecosystemen, en de opkomende eigenschappen van de gemeenschappen die het resultaat zijn van deze interacties. Door opzet en noodzaak omvat dit werk studies op alle niveaus van biologische organisatie, evenals onderzoek naar het snijpunt tussen de activiteiten van organismen en de abiotische wereld. -
PhD
Engels
sep 2022