PHDSTUDIES

2 Doctoraten in Milieuduurzaamheid 2021

Een bekroning van jarenlange uitgebreide studie, een doctoraat is een grote eer die veel studenten willen bereiken. Degenen die gepromoveerd zijn hebben misschien een voorsprong op andere afgestudeerden in het vinden van een loopbaan in een bedrijfstak.

Wat is een doctoraat in Environmental Sustainability? Het is een geavanceerd programma ontworpen voor diegenen die hun kennis van de natuurwetenschappen willen vergroten en het milieu willen helpen door middel van duurzaamheid. Dit programma kan van studenten vereisen dat ze in het veld werken en praktisch onderzoek doen om dit als onderdeel van een proefschrift te gebruiken. Naast hands-on leren, kunnen er aanvullende cursussen voor studenten zijn om te voltooien, zoals klimatologie, internationale ontwikkeling en kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden.

Na het behalen van het doctoraat, moeten afgestudeerden beschikken over gespecialiseerde vaardigheden om een ​​lonende carrière te vinden en behulpzaam te zijn in de gemeenschap. Net als de meeste PhD-afgestudeerden, moeten ze ook sterk ontwikkelde vaardigheden op het gebied van onderzoek, communicatie, organisatie en analytisch denken hebben.

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de totale kosten om een ​​doctoraat te behalen. Sommige kunnen bevatten waar de school zich bevindt en hoeveel tijd een student in het programma investeert. Voor een volledig begrip, studenten moeten contact opnemen met scholen voor meer informatie.

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een doctoraat in Environmental Sustainability kunnen variëren. Sommigen willen misschien als onderzoeker werken voor een overheidsinstantie die op zoek is naar levensvatbare hernieuwbare energiebronnen om de planeet te helpen, terwijl anderen mogelijk werken als een gezondheids- en veiligheidstechnicus in een beroepenveld. Andere carrières kunnen zijn beleidsmakers van het klimaatverandering, hoogleraren, programmamanagers en wetenschappers. Afgestudeerden zouden geen enkel probleem moeten hebben om werk te vinden als ze openstaan ​​voor het werken voor verschillende industrieën.

Scholen over de hele wereld bieden promotieprogramma's voor ecologische duurzaamheid. Online programma's kunnen studenten helpen hun opleiding te vervolmaken tijdens het werken of een gezin fulltime te verzorgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Milieuduurzaamheid Filter

Doctor in de aardwetenschappen en ecologische duurzaamheid

Northern Arizona University
PhD
11 jan 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het interdisciplinaire Earth Sciences and Environmental Sustainability Doctoral programma bereidt je voor op een deel van een groeiende industrie van de leiders, wetenschapper ...

Lees meer

PhD in biodiversiteit en behoud

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het doel van de Ph.D. in Biodiversity and Conservation is om gekwalificeerde studenten een diepgaand begrip en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasselijke theorie op h ...

Lees meer