Doctoraatsopleiding in Milieugezondheid

Beste 3 PhD Programma's in Milieugezondheid 2018

Milieugezondheid

Een Doctor of Philosophy, of PhD, is een geavanceerde opleiding die zich richt op onderzoek in een bepaald gebied op het gebied van wetenschappen, humaniora en zaken. De meeste programma's duurt ongeveer vier jaar om af te ronden, en velen hebben een afstudeeropdracht of proefschrift nodig bij afstuderen.

Wat is een PhD in Environmental Health? Studenten krijgen doorgaans onderzoekservaring en gespecialiseerde training op het gebied van toxicologie, milieu-epidemiologie, risicobeoordeling, moderne voedingssystemen, wereldwijde klimaatverandering en blootstellingsbeoordeling. Naast afstuderen op het niveau van de afstudeeropleiding, kunnen de studenten verplicht zijn om onderzoeksrotaties af te ronden en een afstudeeropdracht af te ronden. Voorbeelden van klassen zijn statistisch computeren; Milieu gezondheid wetenschap, wet en beleid; Fysiologische principes voor de volksgezondheid; En epidemiologie.

Het strenge curriculum van deze graad geeft studenten vaak de vaardigheden, zoals kritisch denken en probleemoplossing, die hen kunnen helpen om een ​​carrière te vinden.Afgestudeerden die een geavanceerde diploma hebben, kunnen ook vinden dat hun salarissen hoger zijn dan degenen die alleen vooronderliggende benamingen hebben.

Laat de kosten van het bijwonen van de universiteit niet afbreken van het bevorderen van uw opleiding. Het aanbieden van specifieke scholen kan u een beter beeld geven van de totale financiële eisen, die sterk van de ene instelling naar de andere kunnen verschillen. Sommige scholen bieden ook financiële hulp mogelijkheden zoals leningen of beurzen, die de financiële last helpen vergemakkelijken.

Een diploma in de gezondheid van het milieu bereidt afgestudeerden voor een verscheidenheid aan banen in een aantal verschillende werkinstellingen. Werk kan zich richten op onderzoek, onderwijs, consultancy of directie. Voorbeelden van werkgevers zijn overheidsinstanties, industrie, verzekeringsmaatschappijen, afvalverwijderingsbedrijven, milieuadviesbedrijven, particuliere corporaties en overheid.Voorbeelden van job titels zijn milieu gezondheidsopvoeder, epidemioloog, milieubeleid maker, toxicoloog en grondwater specialist.

De online database helpt u om meerdere scholen te onderzoeken. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer

DTECH In Milieu En Gezondheid

University of Johannesburg
Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Om studenten te voorzien van de bevoegdheid om op hoog niveau probleemoplossende vaardigheden, en de toepassing van kritisch en reflectief denken toe te passen bij de meest geavanceerde academisch niveau, culminerend in de productie van een proefschrift op het gebied van milieu en gezondheid. [+]

Om studenten te voorzien van de bevoegdheid om op hoog niveau probleemoplossende vaardigheden, en de toepassing van kritisch en reflectief denken toe te passen bij de meest geavanceerde academisch niveau, culminerend in de productie van een proefschrift op het gebied van milieu en gezondheid.

Toelatingseisen

MTech Environmental Health

Contactgegevens

Naam: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

Phd In Ecologie En Milieu En Gezondheid

University Fernando Pessoa
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Portugal Poort

De Doctoraatsopleiding is gerelateerd aan de cursus onderwijzend personeel van de nationale en internationale onderzoeksprojecten die hebben geleid tot een groot aantal wetenschappelijke artikelen. [+]

Graad / Duur / ECTS

3 (doctoraat) / 3 jaar (1 jaar: curriculaire programma; 2 jaar: thesis voorbereiding)

coördinatie:

Prof. Nelson Barros (nelson@ufp.edu.pt)

De Doctoraatsopleiding is gerelateerd aan de cursus onderwijzend personeel van de nationale en internationale onderzoeksprojecten die hebben geleid tot een groot aantal wetenschappelijke artikelen.

Admissions voorwaarden 1,1. Algemene voorwaarden:

Volgens nr. 1 van artikel 2 van UFP's Doctoral van Verordening nr. 306/2008, van 9 juni, de volgende toepassing kan zijn op deze cyclus van studies:

1.1.1. Aanvragers met een masterdiploma of een juridische equivalent; 1.1.2. Kandidaten met een bachelordiploma, die wetenschappelijke of wetenschappelijke of professionele curriculum dat wordt erkend als schenken capaciteit om deze cyclus van studies te voltooien door de uitvoerende raad van de post-graduate Studies en Opsporingsdienst School, van op nu, aangeduid als CEPI; 1.1.3. Kandidaten met een wetenschappelijke, wetenschappelijke of professionele curriculum dat wordt erkend als schenken capaciteit om deze cyclus van studies voltooien door CEPI 1,2. Specifieke voorwaarden: 1.2.2. Doctoraat in Ecologie en Environmental Health: de kandidaten moeten een masterdiploma in een van de volgende gebieden: Milieu; Biologie; Health Sciences of Chemistry. Studie plan ... [-]

Phd In Toegepaste Biologische Wetenschappen: Milieu Gezondheid

Chulabhorn Graduate Institute
Campus Voltijd June 2018 Thailand Bangkok

Tegenwoordig is bekend dat het milieu en de gezondheid onlosmakelijk verbonden zijn. Milieuvervuilende stoffen in het milieu zullen vroeger of later de gezondheid van de mens beïnvloeden. Deze [+]

Doctoraat in Toegepaste Biologische Wetenschappen: Milieu Gezondheid

Tegenwoordig is bekend dat het milieu en de gezondheid onlosmakelijk verbonden zijn. Milieuvervuilende stoffen in het milieu zullen vroeger of later de gezondheid van de mens beïnvloeden. Deze discipline vormt de basis om te begrijpen hoe milieuvervuiling de gezondheid beïnvloedt. Kennis, bekwaamheid en technisch bekwaam personeel, die zowel een praktisch als theoretisch begrip hebben van de gezondheid van het milieu, zijn nodig om onderzoek en academisch werk te verrichten, zodat zij hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen om gezondheids- en milieuproblemen te identificeren en te voorkomen. Vaardigheden afgestudeerden zijn ook nodig om chemische of biologische stoffen te identificeren of synthetiseren om ziekten te genezen of te voorkomen en hun kennis en expertise te gebruiken om waarde toe te voegen aan de natuurlijke hulpbronnen. Het programma streeft ernaar studenten voor te bereiden op carrières in de volksgezondheid, drugsontdekking en -ontwikkeling en aanverwante terreinen die betrekking hebben op de toepassing van moderne biologie op praktische hedendaagse problemen. Het programma is onderzoeksgericht en richt zich op methodische ontwikkeling en gedetailleerde technische problemen. Afgestudeerden worden opgeleid om zowel denkers als beoefenaars te zijn.... [-]