PHDSTUDIES

2 Doctors of Philosophy in Milieugezondheid 2021

Een Doctor of Philosophy, of PhD, is een geavanceerde opleiding die zich richt op onderzoek in een bepaald gebied op het gebied van wetenschappen, humaniora en zaken. De meeste programma's duurt ongeveer vier jaar om af te ronden, en velen hebben een afstudeeropdracht of proefschrift nodig bij afstuderen.

Wat is een PhD in Environmental Health? Studenten krijgen doorgaans onderzoekservaring en gespecialiseerde training op het gebied van toxicologie, milieu-epidemiologie, risicobeoordeling, moderne voedingssystemen, wereldwijde klimaatverandering en blootstellingsbeoordeling. Naast afstuderen op het niveau van de afstudeeropleiding, kunnen de studenten verplicht zijn om onderzoeksrotaties af te ronden en een afstudeeropdracht af te ronden. Voorbeelden van klassen zijn statistisch computeren; Milieu gezondheid wetenschap, wet en beleid; Fysiologische principes voor de volksgezondheid; En epidemiologie.

Het strenge curriculum van deze graad geeft studenten vaak de vaardigheden, zoals kritisch denken en probleemoplossing, die hen kunnen helpen om een ​​carrière te vinden.Afgestudeerden die een geavanceerde diploma hebben, kunnen ook vinden dat hun salarissen hoger zijn dan degenen die alleen vooronderliggende benamingen hebben.

Laat de kosten van het bijwonen van de universiteit niet afbreken van het bevorderen van uw opleiding. Het aanbieden van specifieke scholen kan u een beter beeld geven van de totale financiële eisen, die sterk van de ene instelling naar de andere kunnen verschillen. Sommige scholen bieden ook financiële hulp mogelijkheden zoals leningen of beurzen, die de financiële last helpen vergemakkelijken.

Een diploma in de gezondheid van het milieu bereidt afgestudeerden voor een verscheidenheid aan banen in een aantal verschillende werkinstellingen. Werk kan zich richten op onderzoek, onderwijs, consultancy of directie. Voorbeelden van werkgevers zijn overheidsinstanties, industrie, verzekeringsmaatschappijen, afvalverwijderingsbedrijven, milieuadviesbedrijven, particuliere corporaties en overheid.Voorbeelden van job titels zijn milieu gezondheidsopvoeder, epidemioloog, milieubeleid maker, toxicoloog en grondwater specialist.

De online database helpt u om meerdere scholen te onderzoeken. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Milieugezondheid Filter

Phd in toegepaste biologische wetenschappen: milieu gezondheid

Chulabhorn Graduate Institute
PhD
jun 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Tegenwoordig is bekend dat het milieu en de gezondheid onlosmakelijk verbonden zijn. Milieuvervuilende stoffen in het milieu zullen vroeger of later de gezondheid van de mens ...

Lees meer

Phd in ecologie en milieu en gezondheid

University Fernando Pessoa
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De Doctoraatsopleiding is gerelateerd aan de cursus onderwijzend personeel van de nationale en internationale onderzoeksprojecten die hebben geleid tot een groot aantal wetens ...

Lees meer