Filter
PhD
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD Opleidingen in Mode in Azië 2020

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Mode-programma's kunnen mensen helpen om hun unieke en onderscheidende esthetiek en visies te ontwikkelen en hen te helpen om ze om te zetten in creatieve en innovatieve mode ontwerpen. Trends kunnen eveneens worden behandeld als verschillende onderwerpen in de mode-industrie.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Doctoraat Programma in Mode in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Mode, Azië

Andere opties binnen dit vakgebied:
Dalian Polytechnic University

Chinese regering Scholarship: Volgens de "maatregelen van de Chinese regering Scholarship Status" Dalian Municipal regering Scholarship: 15,000RMB / jaar ... [+]

Top Doctoraat Studies in Mode in Azië 2020. Chinese regering Scholarship: Volgens de "maatregelen van de Chinese regering Scholarship Status" Dalian Municipal regering Scholarship: 15,000RMB / jaar DPU Tweede-class Scholarship: 2,000RMB / jaar DPU derde klasse Scholarship: 1,000RMB / jaar Individuele Scholarship voor Activiteiten: 500RMB / jaar [-]
China Dalian
September 2020
Chinese
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands