PHDSTUDIES

Doctoraten in Mondiaal Leiderschap in de Verenigde Los Angeles Verenigde Staten

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Internationale zakelijke leiders moeten een brede kennis van meerdere culturen hebben om hun eigen organisaties effectief te begeleiden. Programma's in de wereldwijde leiderschap proberen deze kennis te geven, meestal door middel van studies in het buitenland en cursussen in de psychologie en vergelijkende politiek.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Naast het feit dat de thuisbasis van de legendarische Hollywood, Los Angeles is de tweede grootste stad in de Verenigde Staten en de grootste in de staat Californië. Het is gastheer van de Olympische Spelen twee keer eerder en is verdeeld in 80 wijken en buurten. De stad is de thuisbasis van drie openbare universiteiten en tal van andere instellingen.

Beste Doctoraats Opleiding in Mondiaal Leiderschap in de Verenigde Los Angeles in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Mondiaal Leiderschap, Los Angeles Filter

Doctor of Philosophy in Global Leadership and Change (PhD)

Pepperdine University
PhD
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Doctor of Philosophy in Global Leadership and Change-programma bereidt studenten voor om visionaire leiders te worden, en ook agenten van verandering bij het creëren van ni ...

Lees meer